Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Bűnügy

Leszámolás? Egymásnak esett két csapat Pécs belvárosában, két férfit elgázoltak – videón az eset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Baleset miatt a 161-es, a 161A, a 161E, a 162-es, a 169E, a 202E és a 262-es autóbusszal utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk – közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtök reggel, miután négy jármű ütközött egy XIV. kerületi kereszteződésben.

Azt írták, a kialakult torlódások miatt a 161A és a 169E autóbusz Rákoskeresztúr városközpont és a Kis utca között megnövekedett menetidővel közlekedik az Örs vezér tere felé. A 202E autóbusz Rákoskeresztúr városközpont és a Kis utca között szintén megnövekedett menetidővel közlekedik Kőbánya-Kispest felé.

Hosszabb eljutási időre kell számítsanak azok is, akik a 162-es és a 262-es autóbusszal utaznak Rákoskeresztúr városközpont és a Kis utca között (Kőbánya alsó vasútállomás felé) vagy a 161-es és a 161E autóbusszal Rákoskeresztúr városközpont és a Kis utca között (az Örs vezér tere felé).

Az Országos Katasztrófavédelem azt írta, hogy négy jármű ütközött csütörtök reggel a XIV. kerületben, a Fogarasi út és az Örs vezér útja kereszteződésében. A baleset akadályozza tömegközlekedési járművek forgalmát is – fűzték hozzá.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!