Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Mit ajándékozzunk az üzleti életben?

Mit ajándékozzunk az üzleti életben?

Az ajándékozás mindig, minden körülmények között kihívást jelentő feladat. Nem tudjuk, kinek és mit adjunk, ami nem valami sokadik sablonos megoldás. Nos, az üzleti életben ez a kérdés még nehezebb. Nem biztos, hogy egy konferencia után egy szelet csoki jó alternatíva, ahogy nem is túl szofisztikált. Ha már a 21. században vagyunk és az innovációk korát éljük, érdemes e téren is ezt vallani!

A lockalbox egy hazai startup, ami új megközelítésbe helyezte az unalmas céges ajándékozási szokásokat. Az okos ajándékdoboz cégeknek, partnereknek, ügyfeleknek is tökéletes alternatíva üzleti ajándékként.

Milyen esetekben szükséges ajándékozni?

Az ajándékozás nem a képmutatásról szól, hanem az egymás iránti tiszteletről és arról, hogy megadjuk a módját valaminek – és nem érkezünk üres kézzel. Munkahelyi eseményeken, például születésnapokon vagy névnapokon ez egy szép gesztus, de akár komoly üzleti tárgyalásokon, konferenciákon is érdemes készülni valamivel.

Szakmai elismerésként, sokadik ledolgozott év után, kiemelt ügyfeleknek – egy egyedi, elegáns ajándék számos alkalommal párosul a munkahelyi világ mindennapjaiban. A cégvezetőknek pedig talán még inkább foglalkozni kell ezzel a kérdéssel, hiszen mégsem adhatunk valamilyen sablonos csokit vagy olcsó italt.

Milyen az egyedi üzleti ajándék?

Az egyedi céges ajándék olyan, amit a másik fél egy életre, de legalábbis hosszú időre bizonyosan megjegyez. Ehhez pedig az egész élményt kell újragondolni. Egy okos ajándékdoboz pontosan ezt teszi. Már a nyitás folyamata is különleges, ráadásul egy kis gondolkodásra is késztetjük vele a másikat – hiszen kvízjátékot kell teljesíteni a kódhoz, ami kinyitja a dobozt.

Ami még nagyon fontos, hogy az ilyen okos ajándékdobozok csomagolása, és a benne található termékek is prémiumminőségűek. Így akár a legfelső polcon is viríthat majd, amellett, hogy valami hasznosat adtunk. Dekorációs elem is tehát, praktikussága miatt pedig akár mást is lehet bele rakni később – és nem utolsósorban örök emlékként szolgál.

A terméket nem kell csomagolni, így a környezetet is kíméljük amellett, hogy az időnket sem veszi el a bosszantó csomagolási procedúra. További extra, hogy a doboz megvásárlásával a hazai kézműveseket is támogatjuk, hiszen szinte kivétel nélkül az ő termékeik kerülnek bele. A vásárlással pedig minden esetben 250 forinttal támogatjuk a Gyermekétkeztetési Alapítványt, így a karitatív céloknak is eleget teszünk.

Az okos ajándékdoboz használata

A működés rendkívül egyszerű és praktikus. A doboz kinyitásához a tetején található QR-kódot kell elsőként beolvasni. Ezt követően eljutunk a kvízjáték oldalára, ahol válaszolni kell a kérdésekre – aggódni nincs ok, bármennyiszer lehet próbálkozni, és nekünk tetsző témakört választhatunk.

Ha ez megvan, megkapjuk a háromjegyű kódot, ami kinyitja a dobozt. Így pedig már ott is lesz majd előttünk valamelyik hazai kézműves termelő prémiumterméke, a csokitól az italokig és amit csak el lehet képzelni!

Kapcsolódó friss hírek