Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Azahriah (b) és Ferich Balázs (j).
Azahriah (b) és Ferich Balázs (j). Fotó: Facebook/Supermanagement

36 évesen meghalt Ferich Balázs, a magyar zenei piac legsikeresebb kiadó-menedzsmentjének, a Supermanagementnek a társalapítója – írja a Forbes.

Barátja, Tóth Gergő a Facebookon többek között azt írta:

„Amikor megalapítottuk a Supermanagementet, hatalmas kockázatot vállaltunk. A mai napig hatalmas hálát érzek a Wellhellónak, hogy bíztak bennünk, hiszen feladtak egy nagykiadós hátteret két fekete humorú hülyegyerek által összegrundolt, no name vállalkozásért. Velünk tartottak az újrakezdésben. Egy pici lakásban volt az első irodánk, Bazsi albérletében. Az első pár hétben csatlakozott az Anna and the Barbies és leszerződtettük a Follow the Flow-t. Aztán egyre nagyobb lett a cég. Megszállottként dolgoztunk, 24/7-ben. Egyre nagyobb irodákba kellett költöznünk, egyre több szuper, aranyos kollégánk lett. A cloudos Biksi Gabi beajánlotta nekünk Dzsúdlót, Szakács Geri a Follow-ból pedig Azahriah-t és Desht. A kis független kiadónkból, menedzsmentünkből komoly vállalkozás lett.”

Ma reggel elhunyt Ferich Balázs a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa.Lentebb Tóth Gergő szavait…

Posted by Supermanagement on Thursday, April 18, 2024

Gergő azt is leírta, „Balázst imádták az előadóink, kollégái. Über-maximalista volt a melóban, nem elégedett meg sosem a második hellyel. Folyamatosan azon agyalt, hogyan lehetnénk még jobbak és jobbak”.

Ferich Balázs hosszú betegség után csütörtök hajnalban hunyt el, 36 éves volt. Felesége és két gyermeke gyászolja.

Kapcsolódó friss hírek