Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik

Mégpedig azért, mert „bele akarnak nyomni bennünket a háborúba”.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, „erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt” az első két helyszín lemondta a rendezvényt – panaszolta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden a közösségi oldalán.

„A konferencia a harmadik helyszínen elkezdődött, de most megérkezett a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni!” – írta.

❗️Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort❗️A miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián…

Posted by Menczer Tamás on Tuesday, April 16, 2024

Az „igazgató” bejegyzése szerint ebből az következik, hogy „a háborúpártiak” mindenáron el akarják hallgattatni „a béke hangját, és bele akarnak nyomni bennünket a háborúba”.

„Magyarország békéjének megőrzése folyamatos küzdelem, és ebben a küzdelemben csak a magyar emberek támogatásával lehetünk sikeresek!” – írta közösségi oldalán.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!