Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik

Mégpedig azért, mert „bele akarnak nyomni bennünket a háborúba”.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, „erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt” az első két helyszín lemondta a rendezvényt – panaszolta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden a közösségi oldalán.

„A konferencia a harmadik helyszínen elkezdődött, de most megérkezett a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni!” – írta.

❗️Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort❗️A miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián…

Posted by Menczer Tamás on Tuesday, April 16, 2024

Az „igazgató” bejegyzése szerint ebből az következik, hogy „a háborúpártiak” mindenáron el akarják hallgattatni „a béke hangját, és bele akarnak nyomni bennünket a háborúba”.

„Magyarország békéjének megőrzése folyamatos küzdelem, és ebben a küzdelemben csak a magyar emberek támogatásával lehetünk sikeresek!” – írta közösségi oldalán.

Kapcsolódó friss hírek