Bulvár

Gálvölgyi János rosszul lett az előadás előtt, nem tudott színpadra állni

Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Földbe csapódott egy kisrepülőgép Ráckeresztúrnál, két halott

A rendőrség megkezdte a helyszínelést.

Rendőrök és tűzoltók egy Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területen 2024. április 13-án, miután egy kisrepülőgép a területre csapódott. A sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt.
Rendőrök és tűzoltók egy Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területen 2024. április 13-án, miután egy kisrepülőgép a területre csapódott. A sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál szombat délelőtt, a sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombat délután.

Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban a balesettel kapcsolatban azt írta, hogy a Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre csapódott 10 óra körül egy kisrepülőgép.

Az Országos Mentőszolgálat korábban azt közölte, hogy egy ember a helyszínen életét vesztette.

A helyszínre mentőautó és mentőhelikopter is érkezett.

 

A Magyar Honvédség azt írja, a légi kutató-mentő szolgálatuk is részt vett a Martonvásár környékén eltűnt kisrepülőgép keresésében.

Az MH légi kutató-mentő szolgálata is részt vett egy, Martonvásár környékén eltűnt kisrepülőgép keresésében.📷 Cser Georgina őrmester / MH 47. Bázisrepülőtér

Posted by Magyar Honvédség on Saturday, April 13, 2024

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!