Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

Beleáll a Fidesz: támogatják, hogy lehessen gyerekekkel erőszakoskodni anélkül, hogy tartani kelljen a gyónáskori kitudódástól

Kontroll és erő egy személyben, avagy mire képes egy minőségi focicipő?

Kontroll és erő egy személyben, avagy mire képes egy minőségi focicipő?

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, amit bárki bárhol elkezdhet. Nincs hozzá szükség másra, csak egy labdára, egy pár focicipőre és helyre, ahol rúghatjuk a bőrt. Mind a három kifejezetten fontos, ráadásul, ha szeretnénk komoly teljesítményt letenni az asztalra, akkor még jobban oda kell figyelni a futballcipőre.

Mégis melyiket érdemes választani?

Függetlenül attól, hogy egy délutáni, szabadidős programról van szó a barátokkal, vagy egy hétköznapi edzésről, esetleg a hétvégi fordulóban lépünk pályára, a focicipő nagymértékben fogja meghatározni, hogy mégis mire leszünk képesek. Ha biztosra akarunk menni, akkor érdemes olyan cipőt választani, ami minden helyzetben a segítségünkre lehet. Ilyen például a Focicipőbolt kínálatában található Nike Tiempo széria, aminek tagjai a klasszikus futballcipőket idézik, de a modern elvárásoknak megfelelve.

A legnagyobb sztárok is gyakran választják ezt a cipőt, mivel két fontos területen is megfelelő támogatást tud nyújtani: kontroll és erő. Előbbihez tartozik az, hogy minél jobb labdakezelést érjünk el a focicipő segítségével. Ha kontroll alatt tartjuk a labdát, akkor akár az egész játék képét irányíthatjuk, hatékonyabb támadásokat építhetünk fel és pontosabb passzokat adhatunk a társaknak. Az erőt sem kell különösebben kifejteni: határozottabb, gyorsabb átadások, és minden egyes lövésünk veszélyes lesz a kapura, mindegyikben benne lesz a gólesély.

A Nike Tiempo ráadásul hosszú múltra tekinthet vissza, egy igazán közkedvelt szériáról beszélhetünk, aminek már több sorozata is elérhető. Vannak kifejezetten adott eseményre kiadott modellek is, valamint ránézésre is lehet látni, hogy pontosan melyik szériához tartozik az adott cipő.

Fontos a cipő külseje?

Ez egy gyakori kérdés minden egyes vásárlás során. Természetesen azt is érdemes eldönteni, hogy pontosan mit értünk a külső alatt. Ha csak a színt, a mintázatot, akkor azt mondhatjuk, hogy a teljesítmény szempontjából nem mérvadó. Viszont az sem mindegy, hogy az adott játékos miben érzi jól magát. Sokan választanak olyan megjelenésű cipőt, ami összhangban van a többi öltözékkel, vagy éppen ezzel fejezik ki a saját személyiségüket, stílusukat.

Ha a formát, a felhasznált alapanyagot is a külsőhöz soroljuk, akkor pedig egyértelműen kijelenthető, hogy oda kell figyelni, melyiket választjuk az adott szériából.

A Nike Tiempo minden szinten használható

Azért is számít olyan közkedveltnek, mivel a hobbi, amatőr játékosok is gyakran választják ezt a szériát. Ha csak egy kis szabadidős mozgásról, baráti összejövetelről van szó, akkor is ajánlott, hogy a sporttáskában legyen egy pár Nike Tiempo. Nincs is jobb annál, mint amikor az ismerősöket lephetjük meg egy jó teljesítménnyel és nyerhetjük meg A Legfontosabb Mérkőzést. A Nike Tiempo előnye, hogy profi körülmények között is garantáltan megállja a helyét.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!