Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Nem tudni, mire gondolt azzal, hogy „még nagyon hálásak lesznek nekem”.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszél a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. április 11-én.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszél a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. április 11-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Nem várt fordulatot vett a csütörtöki Kormányinfó, amikor arról az ATV újságírója arról kezdte faggatni Gulyás Gergelyt, hogy beszéltek-e Orbán Viktorral a Magyar Péter-jelenségről, változott-e a miniszterelnök bizalma emiatt.

„Nem láttam jelét ennek. Most nem szeretnék elemzői pozícióba kerülni, de én úgy gondolom, hogy ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem. Jól jegyezze meg mindenki”

– mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, amit aztán másodszorra is csak megerősített a riporter visszakérdezésére: „Mondom még egyszer, ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm. De ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem.”

Gulyás rejtélyes szavait a 444 és a Telex is megpróbálta tisztázni. A Miniszterelnökségi Sajtóiroda válasza szerint Gulyásnak semmi köze Magyar Péter közéleti szerepvállalásához.

„Ezt csak annyiban sajnálom, hogy ha lett volna, akkor belátható időn belül a jobboldalon mindenki nagyon hálás lenne nekem”

– fűzte hozzá a miniszter, továbbra is homályban hagyva, hogy mire célozgat pontosan.

Kapcsolódó friss hírek