Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Megvan Magyar Péterék pártja, beadták a nyilvántartásba vételi kérelmet

Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án.
Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bár egy korábbi Facebook-posztjában csak alakuló pártja nyilvántartásba vételi kérelméről írt Magyar Péter, mivel a sajtó közben már megszellőztette, nem sokkal később elárulta, hogy

a Talpra Magyarok Közössége a Tisztelet és Szabadság (TISZA) Párt színeiben indul a 2024. június 9-i választáson.

Beszámolt arról is, hogy a közgyűlésen megválasztották a párt egyik alelnökévé, illetve mozgalmával többségbe kerültek a párt ügydöntő szerveiben.

Mivel a sajtóba már kiszivárgott, ezért megerősítem, hogy a Talpra Magyarok Közössége a Tisztelet és Szabadság (TISZA)…

Posted by Péter Magyar on Wednesday, April 10, 2024

Magyar Péter bejegyzésében megköszönte a párt alapító tagjainak, hogy „felismerve a hazánk érdekét, lehetővé tették a közös munkát”.

Az egri székhelyű Tisza Pártot honlapja szerint 2021-ben még Szabó Attila elnök vezette, a két alelnök pedig Deák Boldizsár és Somodi Erzsébet volt. Három éve az Egri Ügyeknek adott interjújában Szabó Attila azt mondta, ők nem kamupárt, nem tartanak igényt támogatásra, és nem fognak össze más ellenzéki pártokkal.

Kapcsolódó friss hírek