Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Orbánnak eldurrant az agya a Parlamentben, saját magukat buktatta le

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (b) az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. április 8-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (b) az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. április 8-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Hétfő délután az azonnali kérdések órájában Tordai Bence a Völner-Schadl ügyről beszélt a Parlamentben, közelebbről azt kérte számon, hogy Rogán Antal neve hogyan és miért került ki az ügyből, holott maga Varga Judit egykori igazságügyi miniszter vallotta be egy titokban készített hangfelvételen, hogy a fideszes propagandaminiszter is érintettje a korrupciós botrányoknak.

Orbán Viktor nem bírta türtőztetni magát: „Hamis vád!” – kiabálta be Tordai felszólalása közben. A Párbeszéd politikusa le is csapott a kormányfő szerencsétlen kitárulkozására:

„Hamis vád? Varga Judit ez esetben az, aki a hamis vádat tette. Tehát a miniszterelnök azt mondja, hogy a korábbi igazságügyi minisztere hamis váddal élt. Ez egy nagyon érdekes dolog. Kérném, akkor ezt is értékelje feljelentésként legfőbb ügyész úr: Orbán Viktor feljelentette Varga Juditot hamis vád miatt.”

Az ominózus jelenet visszanézhető itt:

Kapcsolódó friss hírek