Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Szijjártó Péter Teqball-asztalt ajándékozott a NATO-nak

„Ki vagyunk éhezve a jó hírekre, az örömre és a szórakozásra” – mondta nekik.

Szijjártó Péter Teqball-asztalt ajándékozott a NATO-nak
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Szijjártó Péter ruszkibérenc magyarországi külügyminiszter Teqball-asztalt adott át a NATO részére az észak-atlanti szövetség alapításának 75. évfordulója alkalmából csütörtökön Brüsszelben.

És ez nem egy Hírcsárda-hír, hanem maga a Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye számolt be róla. Mint írták, a tárcavezető az átadást követően emlékeztetett rá, hogy ma van a világtörténelem legsikeresebb és legerősebb védelmi szövetségének születésnapja,

márpedig ilyenkor nem illik üres kézzel érkezni!

Ma van a világtörténelem legsikeresebb és legerősebb védelmi szövetségének születésnapja, márpedig ilyenkor nem illik…

Posted by Szijjártó Péter on Thursday, April 4, 2024

Szijjártó a beszédében állítólag arról magyarázott, hogy valódi magyar innovációról van szó, amely azon az őrült, de egyedi ötleten alapul, hogy meggörbítettek egy pingpongasztalt, és ezáltal új sportágat teremtettek.

Elmondta, hogy bárki, aki látott már Teqball-mérkőzést, az valószínűleg egyetért azzal, hogy rendkívüli módon szórakoztató a játék, amelyhez különleges képességekre van szükség, és ezeket a képességeket a játék tovább is fejleszti.

„A jelenleg zajló háború a mindennapi életünket mérgezi, épp ezért ki vagyunk éhezve a jó hírekre, az örömre és a szórakozásra, és a Teqball mindezt egyértelműen megadja”

– ocsmánykodott a putyinista fideszes, miközben a szomszédunkban emberek hallnak meg a ruszki gazdája háborúja miatt.

Szijjártó végezetül azt is kívánta a NATO minden dolgozója számára, hogy leljék nagy örömüket a játékban, amely „talán a feszültség oldására is alkalmas lehet”.

Kapcsolódó friss hírek