Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Magyar Péter: Orbán küzd, mint malac a jégen; szerinte már 20% szavazna a nem létező pártjára

Magyar Péter: Orbán küzd, mint malac a jégen; szerinte már 20% szavazna a nem létező pártjára
Fotó: Facebook/Magyar Péter

Magyar Péter azt állítja valamilyen közelebbről meg nem nevezett, „még nem publikált közvéleménykutatási adatokra” hivatkozva, hogy már több, mint 20% szavazna az egyelőre be sem jelentett pártjára.

Legfrissebb Facebook-bejegyzésében öt pontot szedett össze, melyek szerinte azt bizonyítják, hogy „retteg a hatalmi elit”:

  1. Magyar Péter még meg nem nevezett pártjára már több, mint 20% szavazna; eközben csökkent a kormánypárti és az ellenzéki szavazók és a bizonytalanok száma is;
  2. Magyar Pétert a válaszadók több, mint 60%-a őszintének tartja;
  3. A válaszadók 83%-a szerint Magyar Péter képes ártani a kormánynak;
  4. A válaszadók 28%-a tartja visszásnak, hogy Magyar Péter felvette a volt igazságügyi miniszterrel folytatott beszélgetését, a többség fontosabbnak tartja, hogy a közérdekű információk nyilvánosságra kerüljenek;
  5. A válaszadók többsége nem tartja hitelesnek a Magyar Péter magánéletével kapcsolatosan nyilvánosságra hozott információkat.

Hogy miért retteg a hatalmi elit? Íme a legfrissebb, még nem publikált közvéleménykutatási adatok: 1) Magyar Péter még…

Posted by Péter Magyar on Tuesday, April 2, 2024

A Telex közben idézi Magyar Rangos Katalinnak adott interjúját. Varga Judit volt férje ebben arról beszélt, hogy ő már politikusnak tartja magát, és ha időben kapcsolt volna, akkor szerinte még bejegyeztethetett volna egy pártot, most már viszont inkább meglévő pártokkal tárgyal a fúzióról.

Bár „párat már Tóni kilőtt. Volt, akit megzsaroltak vagy megvettek” – mondta.

Orbán Viktorról szólva azt mondta, nem akarta támadni, mert emberileg más karakternek látja Rogánnál – az első kormánya alatt szerinte a miniszterelnöknek még voltak víziói, ma már nincsenek.

Magyar szerint Orbánnál most már inkább a családjának és haveri körének kijátszott milliárdokról és a hatalom megtartásáról szól a történet. Meg a politikai örökség építéséről, hiszen

„nem mindegy, hogy milyen módon kerül be a történelemkönyvekbe – nyilván még küzd, mint malac a jégen”.

Kapcsolódó friss hírek