Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Leszakadt a felsővezeték Biatorbágynál, a tűzoltók megdicsérték a türelmes utasokat

Leszakadt a felsővezeték Biatorbágynál, a tűzoltók megdicsérték a türelmes utasokat
Fotó: Facebook/Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Biatorbágynál leszakadt a felsővezeték szombat délután. A helyi önkéntes tűzoltók a Facebook-oldalukon azt írták, az eset miatt teljes vágányzárat kellett elrendelni, az utasokért mentesítő vonatot küldött a MÁV.

„15.23 perckor érkezett a riasztás, miszerint felsővezeték szakadás miatt egy vonatszerelvény megállt gyakorlatilag a biatorbágyi autós felüljáró alatt, és a MÁV segítséget kért tőlünk az utasok mentesítő vonatra történő átszállításában”

– írták, hozzátéve: a négyfős egység a hivatásos tűzoltókkal, valamint a MÁV szakembereivel közösen végezte az utasok átszállítását.

Figyelem, felsővezeték szakadás miatt teljes vágányzár van érvényben Biatorbágynál. Jelenleg a mentesítő vonatra várunk,…

Posted by Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület on Saturday, March 16, 2024

A posztban azt is írták: az utasok külön dícséretet érdemelnek, mert „a hosszú és levegőtlen várakozás ellenére jó kedvvel és türelemmel várakoztak, mi pedig kedvességgel és pár jó szóval segítettünk nekik az átszállásban”.

Szerencsére senki nem sérült meg, az átszállás után a szerelvény folytatta az útját és a vágányzárat is először egy, majd mindkét pályán feloldották a veszteglő szerelvény elvontatása után – zárul a beszámoló.

Kapcsolódó friss hírek