Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Dobrev Klára megállapította, hogy az országnak nem Magyar Péterre van szüksége

És ha valakinek, Gyurcsány Ferenc feleségének szeme van az ilyesmihez!

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én.
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én. Fotó: MTI/Kovács Anikó

„A legnagyobb kérdőjel, hogy egy Orbán Viktor nélküli Fidesz miért gondoljuk, hogy helyre tudja hozni mindazt a kárt, amit a Fidesz kormányzása okozott Magyarországon” – mondta az RTL híradójának Dobrev Klára, akit Magyar Péter zászlóbontásáról kérdeztek.

A DK európai parlamenti képviselője, Gyurcsány Ferenc szinkronhangja, akinek több mint tizennégy éve üvölti egy ország az arcába, hogy nem rátok van szükség, azt is megállapította, hogy

de Magyar Péterre sincs!

Ehhez képest Tüttő Kata nyilatkozata még egészen sok szégyenérzetet tartalmazott. A valamilyen fura akcentussal beszélő MSZP-s arról magyarázott, hogy ő úgy van Magyar Péterrel, mint a tapasztalt kémikus azzal az ismeretlen vegyszerrel, amelynek a forrása bizonytalan, de a csomagolás izgalmas.

Kapcsolódó friss hírek