Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Újragondolnád az otthonod? Inspirálódj a neten!

Újragondolnád az otthonod? Inspirálódj a neten!

A pandémia döbbentett rá nagyon sok embert arra, hogy érdemes lenne újragondolni az otthonát. Sokaknak egyik napról a másikra vált a lakása irodává, iskolává, edzőteremmé, kávézóvá és a digitális élmények színterévé egyszerre.

Míg egyesek a kanapén töltötték a legtöbb időt, addig mások instant pékké, cukrásszá vagy épp baristává váltak a konyhában. Sokaknak tanulságos volt ez az időszak, mely magával hozta azt is, hogy rengeteg emberben megfogalmazódott az igény az otthonuk újjávarázsolására.

Megváltoztatnád az otthonod?

Egy online megköthető lakásbiztosítás nem fog minket mindentől megvédeni. Az ötlettelenség ellen például nem véd! Ellenben számos lehetőséged van arra, hogy inspirálódj, ha szeretnéd felfrissíteni az otthonod. Elmehetsz egy barátodhoz, megnézheted, ő milyen ízlésesen rendezte be a nappaliját, vagy a bútorboltokban is megtekintheted az előre berendezett hálókat, nappalikat, konyhákat.

Mindkét esetben jó ötleteket meríthetsz, de lehet közel sem lesz elég ahhoz, hogy el tudd dönteni, számodra mi lenne a legjobb. Szerencsére ma már az internetnek köszönhetően rengeteg lehetőséged van arra, hogy inspirálódj. Ezek közül szeretnénk neked ajánlani egy lehetőséget: a Pinterestet!

Hogy képzeljük el a felületet?

Ha esetleg még nem ismernéd, semmi gond, Magyarországon sokan vannak ezzel így. Bár az utóbbi időben jelentős számban csatlakoztak hozzá, mert nagyon hasznos, még mindig közel sem olyan népszerű, mint a közkedvelt közösségi média felületek.

Úgy kell elképzelni, mint egy virtuális falat. A saját faladon a te érdeklődési köreidnek megfelelő táblákat (board) hozhatsz létre tetszőleges mennyiségben. Ezekre tudod tűzni, “pinnelni” az egyes képeket. Az oldal neve is tükrözi ezt a logikát, ugyanis a pin (tűzés) és az interest (érdeklődés) szavak összemosásából keletkezett. Az egész felület gyakorlatilag képekből áll.

Nagyon sokan használják ötletek gyűjtéséhez a legkülönbözőbb témákban, például: utazás, fotózás vagy épp lakberendezés, hogy csak párat említsünk.

Használd a Pinterestet, hogy felfrissítsd az otthonod!

A pandémia alatt rengetegen maradtak az otthonaikban a négy fal között. Ez sokakat szembesített azzal, hogy rengeteg mindenen változtatnának. Azonban nem mindenki látott neki, sok esetben ötlet híján.

Ha te is ilyen cipőben jársz, és szükséged lenne egy kis inspirációra, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy megnézed ezt az oldalt. Ott ugyanis egy kiváló keresővel és számos nagyszerű ötlettel fogsz találkozni, melyek képek formájában fognak eléd tárulni.

A legjobb az benne, hogy táblákba tudod rendezni azokat a képeket, melyek később még jól jöhetnek. Ha megfelelően rendszerezed őket, akkor könnyen vissza tudod majd keresni, ha meghozod a végleges döntést egy felújításról, átépítésről vagy csak egy átrendezésről.

Használd bátran a secret board lehetőséget, mely során olyan táblákat hozhatsz létre, melyeket csak te fogsz látni. Ha nem szeretnéd, hogy mások is lássák, hogy épp újragondolod az otthonod, akkor nagyon jól jön ez a funkció.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!