Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Testvére 7 éves kisgyerekéről készített gyomorforgató fotókat egy budapesti férfi, a darkweben osztogatta őket

Testvére 7 éves kisgyerekéről készített gyomorforgató fotókat egy budapesti férfi, a darkweben osztogatta őket

Éveken keresztül készített szexuális jellegű felvételeket kiskorú rokonairól egy 32 éves budapesti férfi, a képeket pedig a darkweben, egy pedofil fórumon osztotta meg – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a rendőrség honlapján.

Azt írták, a hatóság munkatársai nemzetközi jelzés alapján kezdtek el kutakodni, és hamar eljutottak a férfihoz, aki a gyanú szerint testvére hétéves gyermekéről készítette a felvételeket. Időközben kiderült, hogy

a férfi két másik, szintén kiskorú családtagjáról is készített hasonló felvételeket, melyeket évekig gyűjtögetett és vélhetően többször meg is osztotta azokat a darkweben.

A férfi lakásán tartott házkutatás során számítástechnikai eszközökön, adathordozókon több ezer, kisgyermekekről készített szexuális jellegű felvételt találtak, ezek eredetét is vizsgálják, valamint azt is, hogy mikor kerültek fel a netre.

A férfit március 5-én otthonában fogta el a rendőrség, gyermekpornográfia és szexuális erőszak miatt kihallgatták, majd letartóztatták. A nyomozó hatóság az esetről értesítette a gyámhatóságot, de a kiskorú sértettek családjaikból történő kiemelésére nem volt szükség, szüleiknél biztonságban vannak – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek