Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Gyurcsány megszólalt, súlyos dolgot borított a rendőrségről

A DK elnöke szerint „iszonyatos a nyomás” a rendőrségen, hogy ellenzékiekkel szemben ügyeket kreáljanak még a választásokig.

Gyurcsány megszólalt, súlyos dolgot borított a rendőrségről
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Ha közeledik a választás, akkor a Fidesz a „régi, megszokott fegyveréhez nyúl”, megpróbálja befeketíteni az ellenfeleit – magyarázta Gyurcsány Ferenc csütörtöki, online sajtótájékoztatóján.

A Demokratikus Koalíció elnöke úgy fogalmazott: a DK-s Varju László és a momentumos Fekete-Győr András ügye nem az első és nem az utolsó, „ahogy látom az elmúlt napok történéseit”. A DK még meglévő rendőrségi forrásai azt mondják,

„iszonyatos a nyomás rajtuk a kormány környezetéből, a kormányzó párt környezetéből, hogy ha kell, ha nem, indítsanak eljárásokat ellenzéki politikusok, kerület-, városvezetők ellen”

– nyomatékosította szavait.

Gyurcsány Ferenc: A pedofilbotrányt soha nem látott lejárató kampány fogja követni.Arra készül a hatalom, hogy minél…

Posted by Demokratikus Koalíció on Thursday, March 14, 2024

A parlamenti képviselő leszögezte, nem olyan országot akarnak, ahol az igazságszolgáltatás „valójában a hatalom hazug szolgálatába szegődik”.

Gyurcsány Ferenc úgy vélekedett, hogy a bűnösöknek bűnhődniük kell, de annyit nem érhet egyetlen hatalom sem, hogy ártatlan embereket „cibáljanak meg”.

A pártelnök szerint nekik az a dolguk, hogy megvédjék a hazájukat, megvédjék a jelölteket, megvédjék azokat, akiket „ártatlanul ezek itt bemocskolnak”.

Kapcsolódó friss hírek