Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

K. Endre beletolatott újságírók autójába; vizsgálja a rendőrség a róla készült rejtett kamerás felvételt is

K. Endre (b) győzködi a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát.
K. Endre (b) győzködi a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát. Részlet az RTL rejtett kamerás felvételéből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a korábban szabadságvesztésre ítélt, majd kegyelemben részesített férfiról készített, az egyik kereskedelmi televízióban közzétett felvételt – közölte a rendőrség hétfőn azután, hogy tegnap mi is beszámoltunk róla: az RTL rejtett kamerával rögzítette, ahogy a pedofil bicskei gyermekotthon-igazgató egykori bűntársa az egyik áldozatra az elmúlt hetekben ismét próbált nyomást gyakorolni.

A rendőrség felidézte, „az egyik kereskedelmi televízió adásában” vasárnap közzétett felvétel szerint „egy korábban szabadságvesztésre ítélt, majd kegyelemben részesített férfi egy budapesti parkban arra próbálta rábírni az ügyében tanúként kihallgatott fiatalt, hogy változtassa meg korábbi vallomását”.

A BRFK hivatalból rendelt el nyomozást az ügyben – tudatták.

Ma már Bicskén állt a bál

Eközben friss hír, hogy K. Endre beletolatott hétfőn Bicskén a Gulyáságyú Média tudósítóinak autójába, a rendőrség a koccanás miatt helyszínelt.

Mint a Telex beszámolójából kiderül, a lap tudósítói reggel Bicskére mentek, hogy megkérdezzék K. Endrét, mit akart a pedofilügy korábbi áldozatától, mondana-e valamit az RTL-en nyilvánosságra hozott felvétellel kapcsolatban.

A telexesek később összetalálkoztak a Gulyáságyú Média szintén K. Endrét kereső tudósítóival, ezután történt, hogy K. Endre – minden bizonnyal véletlenül – beletolatott a Gulyáságyú Média autójába.

Bicskére mentünk reagáltatni az elnöki kegyelemben részesített K. Endrét arról, miért próbálta vallomásának módosítására…

Posted by Telex.hu on Monday, March 11, 2024

A beszámoló szerint ezután megérkezett K. Endre ismerőse, akit valószínűleg K. maga hívott a helyszínre, és mivel agresszívan lépett fel az újságírókkal szemben, így a rendőrök őellene garázdaság miatt indítottak hivatalból eljárást.

Kapcsolódó friss hírek