Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben

Ütközésben roncsolódott személygépkocsik Debrecenben 2024. március 4-én. A két autó összeütközött a Faraktár utcában, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort. A balesetben heten sérültek meg, közülük egy nő életét nem tudták megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.
Ütközésben roncsolódott személygépkocsik Debrecenben 2024. március 4-én. A két autó összeütközött a Faraktár utcában, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort. A balesetben heten sérültek meg, közülük egy nő életét nem tudták megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel vittek kórházba. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összeütközött, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort két autó hétfő délután Debrecenben, a Faraktár utcában – adta hírül a rendőrség a police.hu oldalon. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint

heten sérültek meg, egyikük a helyszínen életét vesztette.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője azt mondta, öt mentőautó, köztük rohamkocsi és gyermekmentő, valamint egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Közölte, hét sérültet találtak, akik közül egy nő életét a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Hozzátette: egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel szállítottak a Kenézy Gyula Kórházba.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a tragédia a Faraktár utcában, a 48-as főút 1-es kilométerének közelében történt.

Kapcsolódó friss hírek