Baleset

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Újabb részletek derültek ki Magyar Péter március 15-i megmozdulásáról

Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én.
Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

Mint arról korábban beszámoltunk, tartogat valamit március 15-ére Magyar Péter, az Orbán-rezsimet nyíltan bíráló, újabban már pártalapításban is gondolkodó fideszes, volt állami felsővezető.

Magyar most a Facebook-oldalán azt írta: „Idén március 15-én a hatalom ismét zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét. Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak! Viseljünk kokárdát és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból! Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni!”

A tervezett eseménnyel kapcsolatos konkrét helyszínt továbbra sem fedte fel, annyit írt:

„Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében és mutassuk meg, hogy »habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr.«”

“Mert egy nép azt mondta: elég volt!”Idén március 15-én a hatalom ismért zárt körben, válogatott közönség előtt,…

Posted by Péter Magyar on Saturday, March 2, 2024

Kapcsolódó friss hírek