Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten
Fotó: police.hu

Szexuális kényszerítés bűntette miatt őrizetbe vették a Gazdagréti Szivárvány Óvoda egyik pedagógiai asszisztensét – értesült a 24.hu.

A lap információit a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Közölték, a XI. kerületi Rendőrkapitányság bejelentés alapján szexuális kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, amelyben egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.

A Dél-Budai Tankerület Központ vezetője egyelőre nem reagált a 24.hu megkeresésére, Újbuda önkormányzata viszont közleményt adott ki. Ebben azt írják, a kerület polgármestere azonnali belső vizsgálatot rendelt el az ügyben érkezett névtelen feljelentést követően.

Az óvoda vezetése azt közölte, reggel levélben értesítették a szülőket a történtekről, az érintett dolgozót pedig, aki hat éve dolgozott ott, azonnal kirúgták. A férfi azóta nem léphetett be az óvoda területére, nem találkozhatott a gyermekekkel. Azt is fontosnak tartották megemlíteni, hogy a gyanúsítottra korábban semmilyen panasz nem volt.

A Gazdagréti Szivárvány Óvodában történetek miatt azonnali hatállyal belső vizsgálatot rendelt el Újbuda polgármestere,…

Posted by Újbuda on Friday, March 1, 2024

Kapcsolódó friss hírek