Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Ez már agyrém: dörgéssel, zivatarokkal érkezhet a március

Viharfelhők Pécs kertváros városrésze felől fotózva 2020. augusztus 31-én.
Fotó: MTI/Sóki Tamás

Csütörtökön, a tél utolsó napján tavaszias időt kapunk, helyenként átmenetileg gyenge eső várható, hajnalban ködre, napközben a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén többfelé megélénkülő keleti-délkeleti szélre számíthatunk,

no meg 14-21 fokos hőmérséklet-maximumokra.

Az Időkép előrejelzése szerint pénteken, március elsején felhős lesz az ég, csak egy-egy pillanatra bújhat elő a nap. Keleten, északkeleten csak elszórtan, máshol többfelé lehet eső, zápor, a Dunántúlon viszont egy-egy helyen akár az ég is megdörrenhet.

Pénteken sokfelé feltámad majd a délkeleti szél, a középső tájakon erős lökésekre is számítani kell, szombat hajnalra a szélcsendesebb helyeken pára- és ködfoltok képződhetnek. Az időjárásportál szerint szombat reggel 3 és 10, napközben 11 és 19 fok közötti csúcsértékek várhatók.

A hétvége első napján helyenként kisebb eső, zápor kialakulhat, de tartós csapadékhullásra nem kell számítani, viszont figyelmeztetnek,

néhol gyenge zivatar is képződhet.

A vasárnap derűs lesz, elvétve számíthatunk csapadékra, a délies szél sokfelé élénk, nyugaton és északnyugaton erős lehet, 14-19 fokos kellemes idő várható délután.