Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Ezúttal Tiszaföldváron bugyogott föl a keresztény, konzervatív értékrend.

Részlet az egyik amatőr videóból.
Részlet az egyik amatőr videóból.

Múlt heti hír volt, hogy egy keceli sörözőben úgy összeverte egymást két fideszes, hogy kórházba kerültek. Most pedig tiszaföldvári Facebook-csoportokban bukkantak fel videók, melyek szerint a Tisza-parti városban a fideszes alpolgármester és egy, a város által idén januárban díjazott helyi vállalkozó keveredett hangos kocsmai afférba.

A 444.hu azt írja, a felvételek a Barcza Borozó szombati programjának utózöngéit mutatják:

A videón egy több önkormányzati megrendelést kapó vállalkozó, Kiss Ferenc csatakrészegen, félmeztelenül Cseuz Zsolt alpolgármester társaságában rugdossa a borozó biztonsági okokból éppen miattuk lelakatolt kapuját, próbálnak bejutni, és azt ordibálják a bent lévő társaságnak, hogy

„mi a geci van, mi van, bazmeg, gyere ki!”

Fideszes kocsmánál balhéztak a fideszesek

Az őrjöngés hátteréről annyi írnak, hogy aznap este a helyi Lucifer együttes játszott a Barcza Borozóban, amelynek a Fidesz korábbi polgármester-jelöltje, Barcza Gábor a tulajdonosa. Bár többen is videóztak, ezeken a konfliktus kialakulása még nincs rajta, csak azt láthatjuk, amint Cseuz Zsolt alpolgármester és Kiss Ferenc kívülről próbál visszajutni a kocsmába, aminek a vaskapuját lánccal és lakattal zárták be előlük.

Cseuz Zsolt Tiszaföldvár alpolgámestere, ő vezeti a helyi Fidesz-szervezetet, civilben hentesboltja van, övé a helyi piac is – sorolja a 444.hu Cseuz „érdemeit”, ahogy az általában egy vidéki kiskirály esetében lenni szokott.

Úgy tudni, az ügyben garázdaság és könnyű testi sértés miatt feljelentés született.

Kapcsolódó friss hírek