Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Halálra szúrta párját egy holland nő Budapesten egy airbnb lakásban

Az elkövető a rendőrautóban egy gyilkosság helyszínén Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában 2024. február 19-én.
Az elkövető a rendőrautóban egy gyilkosság helyszínén Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában 2024. február 19-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Halálra szúrta a párját egy holland nő egy budpesti, VII. kerületi lakásban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy több bejelentés érkezett a rendőrségre egy erősen vérző férfiról hétfőre virradóan a Kazinczy utcából. A megkéselt ember életét már a mentők sem tudták megmenteni – tették hozzá.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy gyilkosság helyszínén Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában 2024. február 19-én. Egy holland nő halálra szúrta a párját egy bérelhető lakásban.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy gyilkosság helyszínén Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában 2024. február 19-én. Egy holland nő halálra szúrta a párját egy bérelhető lakásban.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A közlemény szerint a bérelhető lakásban egy középkorú holland pár veszett össze, majd a nő egy késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfit, hogy az a helyszínen elvérzett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást, a nőt a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van – áll a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten