Bűnügy

Közösült vele, mielőtt elvágta a torkát: sokkoló részletek derültek ki a miskolci pályaudvaron talált holttest ügyében

Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Az egyedi szoftverfejlesztésben rejlő potenciál

Az egyedi szoftverfejlesztésben rejlő potenciál

A versenyképesség megtartása érdekében elengedhetetlen a vállalatok számára a folyamatos digitális fejlődés, aminek részét képezi az olyan szoftverek használata, amelyek illeszkednek a cég által meghatározott igényekhez, és pontosan arra adnak választ, amire kell.

Ez pedig az egyedi szoftverfejlesztés révén valósítható meg, amelynek a lényege, hogy nincsen semmilyen limitáció, nem kell alkalmazkodni egy “dobozos termék” nyújtotta lehetőségekhez, hanem teljes mértékben testreszabott szoftver kerül fejlesztésre, amelyben minden megvalósított funkció egyedi igényeket elégít ki.

Ugyan mindez jóval több időráfordítással jár, mivel az alapoktól kell felépíteni a program szerkezetét, megvalósítani a felhasználói felületet és a különböző funkciókat, illetve integrálni a külső szolgáltatókat, de mindez abszolút megéri a nagy szabadság nyújtotta előnyökért cserébe.

Érdemes komoly tapasztalattal rendelkező cégeket megbízni vele

Mivel az egyedi szoftverfejlesztés egy összetett és komoly tapasztalatot igénylő feladat, így érdemes olyan céget megbízni vele, amelynek a megoldásai korábban már számtalanszor bizonyítottak.

Ilyen lehet például az EuroMacc Kft is, amelynek a szerteágazó kompetenciával rendelkező csapata már 25 éve végez fejlesztéseket projekt alapon, többféle platformra. A megoldásaik biztonsági és technológiai szempontból is a lehető legfejlettebbek, mivel a cég komolyan hisz az üzletileg kritikus informatikai üzemeltetési gyakorlatban.

Folyamatos kommunikáció

A különféle követelmény specifikációk bármennyire alaposan is lettek előkészítve, szükség van a folyamatos kommunikációra ahhoz, hogy minden flottul menjen. Ezért a szerződéskötés után időről időre a képviselőkkel közösen átbeszélésre kerül a projekt aktuális állása.

Továbbá ezeknek a meetingeknek a keretein belül a programozók is feltehetik a kérdéseiket, hogy meg lehessen spórolni a közvetítésből fakadó félreértéseket.

Átvételi ellenőrzés

Azt hinné az ember, hogy a csapatnak már a fejlesztés után hírét-hamvát sem találni, de ez egyáltalán nem így van. A folyamat befejeztével átvételi ellenőrzés is történik, amely általában két területre szokott fókuszálni.

Egyrészről, végigmennek a követelménylistán, és kipróbálják, hogy a szoftver tényleg minden egyes pontnak megfelel-e. Sőt, a szisztematikusság érdekében gyakran még független szakértőktől is segítséget kérnek.

Másrészről, megvizsgálják azt is, hogy az elkészült szoftvert mennyire könnyű, vagy éppen nehéz használni, hogy a felesleges oldalak és kattintások, illetve az érthetetlen és zsúfolt képernyő korrigálásra kerüljön, mielőtt a termék átadásra kerül az ügyfélnek.

Ha a fentebb leírtakból bármi nem lett volna világos, akkor nyugodtan keresd meg az EuroMacc szakértő kollégáit, akik megpróbálnak a lehető legjobb tudásuk szerint válaszolni a kérdéseidre!

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!