Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Ördög Nóra is állást foglalt a bántalmazott gyerekek ügyében (a maga módján)

Ördög Nóra is állást foglalt a bántalmazott gyerekek ügyében (a maga módján)

Ördög Nóra korábbi RTL-es, most TV2-s bemondónő is megszólalt az elmúlt napok eseményei kapcsán – na, nem Novák Katalin ügyében, mert ő nemhogy nem politizál, de még a gyermekbántalmazásról is csak addig van véleménye, amíg nem keveredik politika a történetbe.

„Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam”

írta Instagram-oldalán Ördög, világossá téve, hogy fontos ugyan számára a téma, de még annál is fontosabb, hogy nehogy összepolitizálja az imidzsét.

Ismert, a celebnő önös érdekeire gátlástalanul felhasználja 320 ezres követőtáborát: könnyeivel küszködik nekik, ha például letiltja a Facebook a webshopját, a balatoni „kisboltjuk” kálváriáját övező teátrális siránkozása pedig már-már külön műfaj a közösségi médiában.

Gulyás Márton korábban gyakorlatilag egész estés műsort szentelt Ördög Nóra hitványságának, de úgy tűnik, ez sem ébresztette rá, hogy ismertségét, „véleményvezérségét” néha társadalmi, jó célokra is hasznosíthatná, hogy kevésbé tűnjön jellemtelen pojácának.

Kapcsolódó friss hírek