Baleset

Tisztítószert szórtak az óvodások reggelijébe Pilisborosjenőn, több kisgyerek rosszul lett

Belföld

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Baleset

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Budapesten

RövidenRöviden
Rendőrök a Széll Kálmán téren 2024. február 8-án.
Rendőrök a Széll Kálmán téren 2024. február 8-án. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi a II. kerületben; a hatósági boncolás megállapította, hogy a férfi halálának oka azonban nem hozható összefüggésbe rendőri intézkedéssel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfő reggel azt írta, hogy a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az előző napi eset körülményeit. A helyszínen felmerült a gyanú, hogy az elhunyt kábító hatású anyagot fogyasztott.

A tájékoztatás szerint a rendőrséghez február 11-én délben érkezett bejelentés egy II. kerületi társasház lakójától arról, hogy szomszédja zavart állapotban, mezítláb őrjöng az udvaron.

A járőrök kiérkezésekor a férfi mindkét kezében kést tartott, ezért felszólították, hogy dobja el azokat. A férfi csak a rendőrök többszöri felszólítására – amikor már a fegyverüket is elővették – dobta a földre a késeket. A járőrök a zavart férfit megbilincselték, majd mentőt hívtak hozzá.

A 48 éves férfi néhány perc múlva hirtelen eszméletét vesztette, életjeleket nem mutatott, ezért a rendőrök levették a bilincset és azonnal megkezdték az újraélesztését.

Ezzel egyidőben megérkeztek a mentők is, de már ők sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére a férfi a helyszínen életét vesztette – ismertette a rendőrség.

Tudatták azt is, hogy a BRFK nyomozást indított, mivel felmerült, hogy az elhunyt előzőleg kábító hatású anyagot fogyasztott.

A halálesettel összefüggésben soron kívüli, hatósági boncolást rendeltek el, amely megállapította, hogy a férfi halálának oka a rendőri intézkedéssel nem hozható összefüggésbe.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Felborult egy mentőautó Budapesten

Elmegyógyintézetbe kerül a gazdagréti óvoda pedofil dolgozója

Megöltek egy férfit Szőkéden, keresik a gyilkost

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Gázolt a vonat Székesfehérvárnál vasárnap este