Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Ismét 150 forintos napijegyet árul a BKK, itt vannak a részleteket!

Ismét 150 forintos napijegyet árul a BKK, itt vannak a részleteket!
Fotó: Facebook/BKK

A nagy sikerrel való tekintettel idén is lesz „szüliNAPIjegy” február 14-én a BKK-nál, a társaság ezzel a kedvezménnyel ünnepli a kétéves BudapestGO appot.

Az akció lényege, hogy február 14-ére ismét 150 forintos napijegyet lehet vásárolni az alkalmazásban, amellyel egész nap korlátlanul lehet utazni a BKK járatain. (A valamennyi járaton használható kedvezményes jegy már most is megvásárolható, de csak aznap lesz használható.)

✌️ Február 14-én kétéves a BudapestGO app! 🎂📱 Ebből az alkalomból újra 150 forintos szüliNAPIjeggyel utazhatsz…

Posted by BKK – Budapesti Közlekedési Központ on Sunday, February 11, 2024

A BudapestGO szüliNAPIjegy Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatokon és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain érvényes.

De nem a 150 forintos napijegy a BKK egyetlen ajándéka a születésnapra: a társaság Szabados Ági műsorvezető közreműködésével egy nyereményjátékot is szervez, amelynek keretében 5 nyertest sorsolnak ki, akik a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő- és uszoda, illetve a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt. A játékban való részvételhez a felhasználóknak a saját nyilvános Instagram-oldalukon a @bkkbudapest Instagram-oldalán közzétett sablont használva kell megosztani egy történetet február 14-én 8.00 és február 15-én 8.00 között.

Kapcsolódó friss hírek