Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Belföld

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Eszméletlenre verte székhez kötözött élettársát egy férfi Szabolcsban, tíz éve terrorizálta, még a nő haját is leborotválta, hogy „ne legyen vonzó más férfiaknak”

RövidenRöviden
Eszméletlenre verte székhez kötözött élettársát egy férfi Szabolcsban, tíz éve terrorizálta, még a nő haját is leborotválta, hogy „ne legyen vonzó más férfiaknak”
Fotó: police.hu

Elrendelte a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság annak a férfinak, aki évekig rendszeresen bántalmazta és székhez kötözve ütlegelte élettársát az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen.

A Nyíregyházi Törvényszék hétfői közleményében azt írta, a gyanú szerint a büntetett előéletű férfi együttélésük kezdetétől, 2013-tól féltékenységből rendszeresen bántalmazta a párját. A nőt többször székhez kikötözve, puszta kézzel és eszközökkel ütlegelte;

néhány éve a temetőben, a sértett édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta haját azért, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak.

Előfordult olyan is, hogy a közös ingatlanból éjszaka, hideg időben kitette őt, így az asszony kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát.

A közlemény szerint 2024. január 26-án a férfi ismét egy székhez kötözte a nőt, ököllel támadt rá és egy fadarabbal ütlegelte a combját és a hátát, úgy, hogy eszméletét vesztette.

Támadója csak másnap oldozta el és engedte ki a mosdóba, az asszony így tudott csak elmenekülni a lakásból.

A végzés ellen a testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével gyanúsított férfi és ügyvédje fellebbezést jelentettek be.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Nőnek öltözve lopott idősektől egy férfi Budapesten

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Elmegyógyintézetbe kerül a gazdagréti óvoda pedofil dolgozója

Megöltek egy férfit Szőkéden, keresik a gyilkost

Mohabűnözés Szerencsen: 1,3 millió forint értékű, engedély nélkül szedett mohát találtak egy teherautóban

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten