Baleset

Nagy baleset az M7-esen, lezárták a pálya Budapest felé vezető oldalát

Belföld

Az iskolázatlanok és az idősek tartják hatalomban a Fideszt

Gazdaság

Keményen megsarcolja a kormány az autósokat

Egy jakuzzi megváltoztathatja az életedet!

jakuzzi

Úh, ilyen túlzást sem olvastál mostanában, nem igaz? Pedig attól függ, hogy honnan nézzük a dolgot! Hiszen a masszázsmedence rendszeres használatával olyan pozitívumokat tapasztalhatsz meg, amelyekről nem is álmodtál.

Mindenkinek jár egy kis kényeztetés!

Biztosan te is egyetértesz ezzel, s rendre adsz magadnak egy kis időt, élményt, szabadságot, amelyben feltöltődhetsz. De vajon azon gondolkodtál-e már, hogy mi történne akkor, ha minden egyes nap kaphatnál egy kis időt a feltöltődésre?

Nos, a SpaTrend HotSpring jakuzzi kínálatából válogatva igazán könnyedén kipróbálhatod a dolgot te is, hiszen exkluzív élményt nyújtó masszázsmedencék közül válogathatsz.

Hagyd magad mögött a stresszt!

A mindennapi hajtásból többnyire ki sem látszol, olyannyira, hogy emiatt még a fontos teendőid egy része is újra meg újra csorbát szenved? Úgy érzed, hogy ha neked 48 órából állna a nap, akkor sem végeznél? Szorongsz az elintézetlen ügyek miatt, miközben a szeretteidre sincs időd? A nap végén szinte bezuhansz az ágyba, ám hiába érzed hullafáradtnak magadat, sehogy sem jön a szemedre álom?

Ha a stressz már olyan szintet ér el, amitől úgy érzed, hogy nem bírod tovább hajtani a mókuskereket, akkor nem lehet kérdés tovább egyetlen percig sem az, hogy megérett az idő a változtatásra.

Napi félóra hidromasszázs, és úgy fogod érezni magad, mint akit kicseréltek! Az izmok ellazulnak, a feszültség csökken, az elalvás könnyebbé válik.

Tölts időt azokkal, akiket szeretsz!

A jakuzziba biztos, hogy egyetlen családtagot sem kell majd beparancsolni. A kellemes élmény hatására mindenkinek jobb lesz a kedve, és szívesebben mesél magáról és a napjáról is. Teljesen mindegy, hogy picurka gyerekeid vannak, akikkel elmondásuk szerint soha semmi nem történik az oviban, iskolában vagy némaságba burkolózó kamaszok, akik a telefonjukhoz vannak nőve, esetleg a pároddal nem olyan a tűz már, mint régen… A napi szintű közösen átélt kellemes pillanatok garantáltan közelebb hoznak majd benneteket egymáshoz.

Őrizd meg az egészséged!

Itt fáj, ott fáj, állandóan gyötör a kínzó migrén? Valószínűleg a rengeteg ülőmunka és a közben felvett rossz testtartás lesz ebben a ludas! Ha azonban naponta használod a jakuzzidat, búcsút mondhatsz a merev izmoknak, sőt, a sajgó ízületeknek is!

És igen, te is nagyon jól tudod, hogy a legjobb lenne minden nap egy kicsit edzeni, hogy egészséges maradj. A masszázsmedence ezen a téren is támogat! A forró víz ugyanis ráveszi a szívet egy kis extra fordulatra, éppen úgy, mintha mozognál. Szóval a keringési rendszered és a szíved is hálás lesz a döntésedért.

Utoljára hagytuk, pedig manapság az egyik legizgalmasabb téma, hogy hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. A forró víz és a hideg levegő váltakozása a bőrödre is fantasztikus hatással lesz, amitől még jobban fogod érezni magadat!

Ez is érdekelhet:
Ki utasította arra Novák Katalint és Varga Juditot, hogy adjanak kegyelmet?

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Megeszi a Fideszt a méreg: Budapest a legnagyobb ütemben javuló városok között van, ami az élhetőséget illeti

Lopnak, aztán még utána is lopnak: 5000 forint lesz a sátoraljaújhelyi Nemzeti Összetartozás Hídjára a belépő

Figyelem, lopnak: 4,3 milliárdból épül madárszínház a Hortobágyon

Megindult az árhullám Budapest felé, elsőfokú készültséget rendeltek el

Csak nem szülnek a magyarok: drámai, 17%-kal esett vissza a születések száma júniusban

Nem szülnek a magyarok: soha nem született olyan kevés gyerek, mint idén áprilisban

Üzent Karsai Dániel a kormánynak: „Meghalni nem habostorta. Elkélne a segítség.”