Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Egy jakuzzi megváltoztathatja az életedet!

Egy jakuzzi megváltoztathatja az életedet!

Úh, ilyen túlzást sem olvastál mostanában, nem igaz? Pedig attól függ, hogy honnan nézzük a dolgot! Hiszen a masszázsmedence rendszeres használatával olyan pozitívumokat tapasztalhatsz meg, amelyekről nem is álmodtál.

Mindenkinek jár egy kis kényeztetés!

Biztosan te is egyetértesz ezzel, s rendre adsz magadnak egy kis időt, élményt, szabadságot, amelyben feltöltődhetsz. De vajon azon gondolkodtál-e már, hogy mi történne akkor, ha minden egyes nap kaphatnál egy kis időt a feltöltődésre?

Nos, a SpaTrend HotSpring jakuzzi kínálatából válogatva igazán könnyedén kipróbálhatod a dolgot te is, hiszen exkluzív élményt nyújtó masszázsmedencék közül válogathatsz.

Hagyd magad mögött a stresszt!

A mindennapi hajtásból többnyire ki sem látszol, olyannyira, hogy emiatt még a fontos teendőid egy része is újra meg újra csorbát szenved? Úgy érzed, hogy ha neked 48 órából állna a nap, akkor sem végeznél? Szorongsz az elintézetlen ügyek miatt, miközben a szeretteidre sincs időd? A nap végén szinte bezuhansz az ágyba, ám hiába érzed hullafáradtnak magadat, sehogy sem jön a szemedre álom?

Ha a stressz már olyan szintet ér el, amitől úgy érzed, hogy nem bírod tovább hajtani a mókuskereket, akkor nem lehet kérdés tovább egyetlen percig sem az, hogy megérett az idő a változtatásra.

Napi félóra hidromasszázs, és úgy fogod érezni magad, mint akit kicseréltek! Az izmok ellazulnak, a feszültség csökken, az elalvás könnyebbé válik.

Tölts időt azokkal, akiket szeretsz!

A jakuzziba biztos, hogy egyetlen családtagot sem kell majd beparancsolni. A kellemes élmény hatására mindenkinek jobb lesz a kedve, és szívesebben mesél magáról és a napjáról is. Teljesen mindegy, hogy picurka gyerekeid vannak, akikkel elmondásuk szerint soha semmi nem történik az oviban, iskolában vagy némaságba burkolózó kamaszok, akik a telefonjukhoz vannak nőve, esetleg a pároddal nem olyan a tűz már, mint régen… A napi szintű közösen átélt kellemes pillanatok garantáltan közelebb hoznak majd benneteket egymáshoz.

Őrizd meg az egészséged!

Itt fáj, ott fáj, állandóan gyötör a kínzó migrén? Valószínűleg a rengeteg ülőmunka és a közben felvett rossz testtartás lesz ebben a ludas! Ha azonban naponta használod a jakuzzidat, búcsút mondhatsz a merev izmoknak, sőt, a sajgó ízületeknek is!

És igen, te is nagyon jól tudod, hogy a legjobb lenne minden nap egy kicsit edzeni, hogy egészséges maradj. A masszázsmedence ezen a téren is támogat! A forró víz ugyanis ráveszi a szívet egy kis extra fordulatra, éppen úgy, mintha mozognál. Szóval a keringési rendszered és a szíved is hálás lesz a döntésedért.

Utoljára hagytuk, pedig manapság az egyik legizgalmasabb téma, hogy hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. A forró víz és a hideg levegő váltakozása a bőrödre is fantasztikus hatással lesz, amitől még jobban fogod érezni magadat!

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!