Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Leégett az éjjel Soroksáron az ötezer négyzetméteres Oázis Kertészet

Leégett az éjjel Soroksáron az ötezer négyzetméteres Oázis Kertészet
Fotó: Telex/olvasó

Reggelre sikerült eloltani a lángokat abban a budapesti, XXIII. kerületi Meddőhányó utcai kertészetben, ami kedden késő este gyulladt ki. A tűzoltásban hetven tűzoltó huszonegy járművel vett részt.

Tűzoltók dolgoznak egy teljes terjedelmében lángokban álló, nagyjából tízezer négyzetméteres kertészet oltásán Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron a Meddőhányó utcában 2024. február 6-án késő éjszaka.

Tűzoltók dolgoznak egy teljes terjedelmében lángokban álló, nagyjából tízezer négyzetméteres kertészet oltásán Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron a Meddőhányó utcában 2024. február 6-án késő éjszaka.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerda reggel azt írta, tegnap este teljes terjedelmében égett és szinte megsemmisült a tűz következtében a mintegy ötezer négyzetméteres, könnyűszerkezetes, lemez oldalfalú, csarnokszerű épület, amelyben nagy mennyiségű kertészeti felszerelés volt.

A fővárosi hivatásos és a dél-pesti önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat.

Tűz ütött ki egy kertészetben kedden éjszaka Budapest huszonharmadik kerületében, a Meddőhányó utcában. Egy 5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ négyzetméteres, több célra is használt, könnyűszerkezetes raktár égett teljes terjedelmében. A fővárosi hivatásos tűzoltók – a dél-pesti önkéntes egyesület tagjaival kiegészülve – a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, tizenhárom vízsugárral oltották el a lángokat. 🔥Az utómunkálatok még szerda reggel is tartottak. Senkinek nem esett baja, de az épület gyakorlatilag megsemmisült.A képeket keresd az Instagram-profilunkon 👉@katasztrofavedelem_hivatalosVideó: FKI Videószolgálat

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Tuesday, February 6, 2024

A tűz a szomszédos létesítményeket is közvetlenül veszélyeztette, de a többméteres lángok továbbterjedését a tűzoltók megakadályozták, majd eloltották a tüzet.

A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás keretén belül vizsgálják.

Facebook-beszámolók szerint a soroksári Oázis Kertészet égett le.

A Soroksári Oázis Kertészetben kedd este tűz ütött ki. A Katasztrófavédelem munkatársai a tüzet megfékezték, de egész…

Posted by Oázis Kertészet on Tuesday, February 6, 2024

Kapcsolódó friss hírek