Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Nevetségessé tették a vietnámi miniszterelnökkel kézen fogva andalgó Orbán Viktort

Orbán Viktor miniszterelnök (b) fogadja Pham Minh Chinh vietnami miniszterelnököt az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren 2024. január 18-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) fogadja Pham Minh Chinh vietnami miniszterelnököt az Országház előtt, a Kossuth Lajos téren 2024. január 18-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Kézen fogva sétált Orbán Viktorral Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnök csütörtöki budapesti látogatásán, a Karmelita kolostor folyosóján – szúrta ki a Telex az ázsiai ország köztévéjének tudósításában (5:44-től).

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnek a lapnak így kommentálta az esetet:

„Ez Vietnámban bevett szokás, annak a kultúrának a része, bizalomról és nyitottságról tanúskodik. Mi tiszteljük a vendégeink kultúráját és szokásait.”

A forró jelenetsor megihlette az Orbán-paródiák mesterét, Somogyi András, aki legújabb videójában rávilágított, most már érti, miért van körbekordonozva a Karmelita: „mert most is Pride-ot rendeztek ott”.

„Nézd csak, fiam! Látod, hogy vonul a papa! Neked egy ilyenért Marbelláig kell utaznod”

– üzent Orbán Viktor hangján a miniszterelnök ritkán látott fiának a humorista.

„Kellemes tapintású keze van a vietnámi miniszterelnök úrnak, nem is tudtam eddig, hogy ilyen jó érzés kézen fogva sétálni egy férfival. Szinte felszabadultam. Volt közben egy kis NER-ekcióm is” – figurázta ki a szolidan recskázó, LMBTQ által megfertőzött Orbánt Somogyi.

Kapcsolódó friss hírek