Belföld

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Vászonképet adnál ajándékba? Ezeken az alkalmakon nem lősz mellé

HirdetésHirdetés
Vászonképet adnál ajándékba? Ezeken az alkalmakon nem lősz mellé

Az év minden szakában vannak olyan alkalmak, amikor barátainkat, szeretteinket ajándékkal szeretnénk meglepni, boldogabbá tenni. Sokszor nehéz dolgunk van, hiszen különleges, egyedi, emlékezetes meglepetést keresünk nekik. Mi lehet erre a válasz?

Hát a vászonkép! A Vaszonkepem.hu oldalán megannyi lehetőség közül válogathatsz, ha igazán elegáns, egyedi ajándékot keresel. Nem kell tovább törnöd a fejed, hogy alkoholt, ajándékutalványt, mozijegyet vagy plüsst vegyél. De milyen alkalmakkor jön a legjobban ez az ötlet?

Életünk legfontosabb szereplőinek – anyák napjára

Ha van valaki, aki igazán megérdemli életünkben az emlékezetes és ízléses ajándékot, az az édesanyánk. Május első vasárnapján ugyanis őket ünnepeljük – de remélhetőleg nem csupán ezen a napon – ilyenkor szeretünk kisebb-nagyobb apróságokkal kedveskedni nekik. Hiszen nem tudjuk elégszer megköszönni a sok törődést, szeretetet és biztonságot, amit tőlük kaptunk gyerek- és felnőttkorunk során. Ha nem akarunk virágcsokrot vagy édességet adni, vagy nem csak azt, íme néhány ötlet:

  • Vászonkép, mely a kedvenc fotóinkból összeállított mozaikot ábrázolja,
  • Vagy minden egyes évből egy-egy közös kép szerepel rajta,
  • Esetleg a kedvenc hobbijára utaló fotómontázs is szuper ajándék lehet.

A hálószoba, nappali vagy konyha falára pillantva így akkor is ott lehetnek majd vele gyerekei, amikor ők messze járnak épp a családi fészektől.

A szerelmünknek – Valentin napra

Bár Magyarországon nem mindenki kedveli ezt az ünnepet, mégis évről-évre egyre nagyobb divatja van, hogy amerikai mintára mi is megajándékozzuk a párunkat február 14-én, Valentin (vagy Bálint) napkor.

Ilyenkor sokan vacsorázni indulnak vagy wellnessezni, de ha valamilyen tárgyi ajándékkal is kiegészítenéd a napot, egy ízléses vászonkép nagyon szép gesztus lehet. Ráadásul személyesebb, mint egy plüssmackó vagy bögre, hiszen közös emlékeiteket jelenítheted meg ilyen elegáns formában.

Ez a nap más, mint a többi – születésnapra

Minden évben különleges esemény az ember születésnapja, nemcsak az idő múlását érzi ilyenkor (ami kicsit negatív felhangú lehet), hanem azt is, mennyi mindennel gyarapodott az évek során. Kik vannak mellette, kik támogatják a mindennapokban, kiknek köszönheti a legtöbb élményt?

Ezt egy menő vászonképen is ábrázolhatjuk, valamilyen frappáns montázzsal. De nem feltétlen kell, hogy saját emlékek legyenek rajta, nagyon divatosak mostanában a nonfiguratív lakásdekorációk, vagy épp a filmrészletek. Hiszen mi mondja el jobban azt, hogy “ismerlek”, mint az ajándékozott kedvenc filmjéből egy képkocka, nagy méretben a falon?

A tökéletes fotók elkészítéséhez persze az ötleten túl kell egy megbízható vállalkozó, egy jó felbontású alapkép is, valamint az online képszerkesztő felület minimális ismerete. Innen már csak néhány lépés a tervezés, és már csak a futárt kell megvárni, aki kopogtat a kész művel.

Ez is érdekelhet

Kellett, mint egy falat kenyér: 646 millió forintból épült lombkoronaház és -sétány Nagykörűben

Új Győzikét kapott a Fidesz: a tegnap még nem politizáló Curtis ma már ott vigyorgott Orbán évértékelőjén

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Nagy Feró: Orbán Viktor zseniálisan vezeti az országot