Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Vászonképet adnál ajándékba? Ezeken az alkalmakon nem lősz mellé

Vászonképet adnál ajándékba? Ezeken az alkalmakon nem lősz mellé

Az év minden szakában vannak olyan alkalmak, amikor barátainkat, szeretteinket ajándékkal szeretnénk meglepni, boldogabbá tenni. Sokszor nehéz dolgunk van, hiszen különleges, egyedi, emlékezetes meglepetést keresünk nekik. Mi lehet erre a válasz?

Hát a vászonkép! A Vaszonkepem.hu oldalán megannyi lehetőség közül válogathatsz, ha igazán elegáns, egyedi ajándékot keresel. Nem kell tovább törnöd a fejed, hogy alkoholt, ajándékutalványt, mozijegyet vagy plüsst vegyél. De milyen alkalmakkor jön a legjobban ez az ötlet?

Életünk legfontosabb szereplőinek – anyák napjára

Ha van valaki, aki igazán megérdemli életünkben az emlékezetes és ízléses ajándékot, az az édesanyánk. Május első vasárnapján ugyanis őket ünnepeljük – de remélhetőleg nem csupán ezen a napon – ilyenkor szeretünk kisebb-nagyobb apróságokkal kedveskedni nekik. Hiszen nem tudjuk elégszer megköszönni a sok törődést, szeretetet és biztonságot, amit tőlük kaptunk gyerek- és felnőttkorunk során. Ha nem akarunk virágcsokrot vagy édességet adni, vagy nem csak azt, íme néhány ötlet:

  • Vászonkép, mely a kedvenc fotóinkból összeállított mozaikot ábrázolja,
  • Vagy minden egyes évből egy-egy közös kép szerepel rajta,
  • Esetleg a kedvenc hobbijára utaló fotómontázs is szuper ajándék lehet.

A hálószoba, nappali vagy konyha falára pillantva így akkor is ott lehetnek majd vele gyerekei, amikor ők messze járnak épp a családi fészektől.

A szerelmünknek – Valentin napra

Bár Magyarországon nem mindenki kedveli ezt az ünnepet, mégis évről-évre egyre nagyobb divatja van, hogy amerikai mintára mi is megajándékozzuk a párunkat február 14-én, Valentin (vagy Bálint) napkor.

Ilyenkor sokan vacsorázni indulnak vagy wellnessezni, de ha valamilyen tárgyi ajándékkal is kiegészítenéd a napot, egy ízléses vászonkép nagyon szép gesztus lehet. Ráadásul személyesebb, mint egy plüssmackó vagy bögre, hiszen közös emlékeiteket jelenítheted meg ilyen elegáns formában.

Ez a nap más, mint a többi – születésnapra

Minden évben különleges esemény az ember születésnapja, nemcsak az idő múlását érzi ilyenkor (ami kicsit negatív felhangú lehet), hanem azt is, mennyi mindennel gyarapodott az évek során. Kik vannak mellette, kik támogatják a mindennapokban, kiknek köszönheti a legtöbb élményt?

Ezt egy menő vászonképen is ábrázolhatjuk, valamilyen frappáns montázzsal. De nem feltétlen kell, hogy saját emlékek legyenek rajta, nagyon divatosak mostanában a nonfiguratív lakásdekorációk, vagy épp a filmrészletek. Hiszen mi mondja el jobban azt, hogy “ismerlek”, mint az ajándékozott kedvenc filmjéből egy képkocka, nagy méretben a falon?

A tökéletes fotók elkészítéséhez persze az ötleten túl kell egy megbízható vállalkozó, egy jó felbontású alapkép is, valamint az online képszerkesztő felület minimális ismerete. Innen már csak néhány lépés a tervezés, és már csak a futárt kell megvárni, aki kopogtat a kész művel.

Kapcsolódó friss hírek