Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Deutsch Tamás úgy tudja, a „dollárbaloldal” el akarja venni a magyar egyetemisták lehetőségeit

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője az EP oktatási és kulturális szakbizottsága jövő heti budapesti látogatásáról tartott budapesti sajtótájékoztatón 2022. október 28-án.
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője az EP oktatási és kulturális szakbizottsága jövő heti budapesti látogatásáról tartott budapesti sajtótájékoztatón 2022. október 28-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A „dollárbaloldal” momentumos európai parlamenti képviselői azon dolgoznak, hogy a magyar egyetemisták, kutatók és oktatók ne férhessenek hozzá az uniós oktatási és tudományos programokhoz – fejtette meg Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

A politikus arról számolt be, hogy az Európai Parlament a keddi plenáris ülésén szavazott az Erasmus-programról szóló előterjesztésről, „a két dollárbaloldali” képviselő, Cseh Katalin és Donáth Anna pedig a voksolást megelőzően

„megdöbbentő tartalmú” módosító indítványt nyújtott be!

Mi nem akárkik vagyunk, hanem magyarok. 🇭🇺 Ennyi.

Posted by Deutsch Tamás on Monday, January 15, 2024

Azt kezdeményezték, hogy „a magyar egyetemisták, kutatók és oktatók ne férhessenek hozzá továbbra sem az uniós oktatási és tudományos programokhoz” – állította Deutsch Tamás, aki szerint „minden magyar egyetemistának és oktatónak jogában áll tudni, hogy a dollárbaloldal továbbra is el akarja venni tőlük ezeket a lehetőségeket”.

Kapcsolódó friss hírek