Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Biztonságos online fizetési szolgáltatás a vállalkozások számára

Biztonságos online fizetési szolgáltatás a vállalkozások számára

Napjaink modern gazdaságában a vállalkozások alapvető elvárása, hogy biztonságos fizetési szolgáltatást tudjanak igénybe venni. Ez nagyon sok vállalkozást érintő tényező, hiszen az online pénztárgépet üzemeltető cégeknek vagy egyéni vállalkozóknak biztosítaniuk kell az online fizetés lehetőségét az ügyfeleik számára.

Válaszd ki a megfelelő, biztonságos bankkártya-elfogadási szolgáltatást!

A BizPay kínálta bankkártya-elfogadási szolgáltatások közül a különböző vállalkozások mind találnak optimális megoldást. Legyen szó bolti értékesítésről, webáruházról, egyéb online értékesítésről, az asztali terminál, a mobil terminál, az E-Commerce és a Linkpayment szolgáltatás, valamint a Tap on Mobile alkalmazás közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet.

Mit jelent a Saferpay szolgáltatás?

A Saferpay az online fizetés egy modern formája. Biztonságos és praktikus megoldás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan és hatékonyan fogadjanak el bankkártyás fizetéseket akár belföldi, akár nemzetközi tranzakciók esetén.

Ez a szolgáltatás egyszerűen integrálható az üzleti alkalmazásokba, és olyan fizetési felületet biztosít, ami különböző eszközökön használható. Segíti a vállalkozásokat az online kereskedelemben és az elektronikus számlakiegyenlítés terén. Ez az online megoldás biztonságos felületen keresztül működik, hiszen a nemzetközi WorldLine vállalat áll mögötte. A Bizpay ugyanis a WorldLine minősített, hivatalos partnere, ami garanciát jelent a biztonságra és a gördülékeny pénzügyekre.

Milyen vállalkozásoknak ajánlott a Saferpay használata?

A Saferpay azon vállalkozások számára ideális, akik online értékesítést végeznek, és hatékony fizetési megoldást keresnek. Webáruházak, szállítással foglalkozó vállalkozások, különböző szolgáltató cégek, szoftverfejlesztők, nemzetközi kereskedők számára egyaránt előnyös lehet.

Milyen bankkártya-elfogadási szolgáltatást válassz vállalkozás indításakor?

A bankkártya-elfogadási szolgáltatás kiválasztásakor figyelembe kell venned, hogy a vállalkozás milyen módon értékesít, és hogyan történik a vásárlók részéről a számla kiegyenlítése. Ha webáruházat indítasz, akkor neked olyan fizetési megoldásra van szükséged, hogy a vevők a termék kiválasztása után a bankkártyájukkal könnyen tudjanak fizetni. Az E-Commerce szolgáltatás kifejezetten a webshopban történő értékesítést támogatja.

Ha a vállalkozásod közvetlen módon értékesít, tehát a vállalkozásod helyszínén, például egy boltban, szervizben, fodrászüzletben, stb. történik a fizetés, asztali terminál vagy mobil terminál lesz hasznos a számodra. Ha viszont a vevő más helyszínen szeretne fizetni, például egy házhoz szállítás esetén, akkor a mobiltelefonra vagy tabletre telepíthető Tap on Mobile alkalmazás lesz optimális.

Az online fizetési lehetőség ma már tehát szinte minden vállalkozás számára fontos, hiszen lehetőséget teremt az új piacokra való belépésre, és segíti a cég növekedését.

Kapcsolódó friss hírek