Bűnügy

Most közölték! Holtan találták meg a szentesi nő gyilkosát

Baleset

Gázolt a vonat Kecskemétnél

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Milyen alapanyagot válasszunk a szép aljzathoz?

Milyen alapanyagot válasszunk a szép aljzathoz?

A felújítási munkálatok fontos része, hogy az aljzatok olyan állapotba kerüljenek, amellyel aztán el lehet érni azt a minőséget, ami alkalmas alapot jelent a további munkavégzéshez. Igen ám, de egyáltalán nem mindegy, hogy mikor és milyen termékkel próbáljuk meg ezt megvalósítani.

Válasszunk mindig színvonalas készítményt!

A titok abban rejlik, hogy a céljainknak megfelelő és valóban működő terméket sikerül-e választani. Az ujhazbodrogi.hu Mapei kínálatában könnyűszerrel megtalálhatjuk az ideális alapozót mindehhez.

Miért éppen a Mapei?

Ez az a márka, amely alkalmas olyankor is, ha különféle megoldandó problémákkal szembesülünk. A felújítás csak ritkán sima ügy, de ha jól döntünk az alapanyagokat illetően, nem lesznek számunkra megoldhatatlan kihívások. Ebben a termékcsaládban bőségesen találunk az aljzat, illetve a burkoláshoz használt lapok szerint is nagyon jól beváló készítményeket.

Ha például kerámiával vagy óriáslapokkal fogunk dolgozni, esetleg a burkolat természetes kő lesz, akkor is jó helyen járunk ebben a kategóriában. Ahogy megtaláljuk a szükséges építéskémiai termékeket, de az akár ipari környezetbe szánt padlók kialakítására alkalmas változatokat is. Amennyiben a cél a szerkezet megerősítése, a vízszigetelés, a védelem biztosítása különböző behatások ellen, illetve a hőszigetelés, akkor is a lehető legjobb helyen keresgélünk. De a dekorációt szolgáló falbevonat, illetve a melegburkoláshoz nélkülözhetetlen alapanyag is része a választéknak.

A Mapei valóban szinte mindenre gondolt, így nehéz, problémás esetekben is érdemes megnézni, milyen lehetőségeket biztosítanak.

Amikor a burkolás nem is olyan könnyű feladat, akkor ott a Mapei Prosfas!

Azzal mindenki, aki vállalkozott már burkolás felújítására, tisztában van azzal, hogy bizony időnként komoly meglepetések érik az embert, amikor a régi burkolatot eltávolítjuk. Ez még olyankor is előfordulhat, ha történt előzetes feltárás is, amely révén felmérhettük, pontosan mekkora és milyen feladat vár majd ránk.

Amikor ilyen szituációban találjuk magunkat, még nagyobb jelentőséget kap az, hogy a megfelelő készítményeket alkalmazzuk. Hiszen egy nedvességet magába szívott alapra, egy gyenge betonra vagy felszedhetetlennek látszó ragasztómaradványokra nem lenne éppen bölcs döntés ráburkolni. De akkor mit tehetünk?

Nem szükséges azonnal a teljes bontásba belefognunk, hiszen a Mapei Prosfas éppen a lehetetlennek tűnő küldetésekre adja meg a választ. Ez egy szilikátbázisú és oldószertől mentes alapozó, amellyel nyugodtan kezelhetjük a fent említett problémákat. Tehát ha cementkötéses, málló aljzattal van dolgunk, akkor döntsünk e mellett a készítmény mellett, hogy biztos alapot hozzunk létre a további munkafolyamatokhoz. A Mapei Prosfas egy remek termék problémás aljzatokkal történő munkához.

Kapcsolódó friss hírek