Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Gyilkosság történt Nagykőrösön

Dulakodás közben nyakon szúródott egy 35 éves férfi, a gyanúsított nem tudja, hogyan történt.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi helyszínelői dolgoznak egy gyilkosság helyszínén Nagykőrös külterületén 2024. január 12-én.
A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi helyszínelői dolgoznak egy gyilkosság helyszínén Nagykőrös külterületén 2024. január 12-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Gyilkosság miatt vettek őrizetbe egy nagykőrösi férfit, aki ittasan, dulakodás közben leszúrta ismerősét csütörtök este.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, az esetről január 11-én este a gyanúsított maga tett bejelentést.

A helyszínen egy 35 éves férfit találtak holtan, a bejelentőt előállították.

A gyanú szerint az ismerősök napközben együtt italoztak. Korábbi sérelmeik miatt nézeteltérés alakult ki közöttük, a dulakodás elfajult, és az elkövető egy késsel nyakon szúrta a sértettet, aki a helyszínen meghalt.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi a kihallgatásán nem ismerte el tettét, azt állította, elsőként áldozata lépett fel vele szemben támadólag, a kés nála volt, és nem tudja, hogyan keletkezett a sérülése – ismertette a rendőrség.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfival szemben, és kezdeményezte letartóztatását.

Kapcsolódó friss hírek