Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Meztelenre vetkőztettek, megaláztak, megvertek egy hajléktalant fiatalok múlt vasárnap Pécsen

Meztelenre vetkőztettek, megaláztak, megvertek egy hajléktalant fiatalok múlt vasárnap Pécsen

Egy hónapra letartóztatták azt a két fiatalembert, akik múlt vasárnap hajnalban levetkőztettek, kiraboltak, majd a hidegben táncolásra és egyéb megalázó dolgokra kényszerítettek egy hajléktalant Pécsen. A támadás áldozatául esett férfi egy korábbi munkabalesetéből adódóan maradandó sérülésben szenved.

A Pécsi Törvényszék közleményében felidézi, az áldozat vasárnap hajnalban enyhén ittas állapotban aludt egy füves területen, amikor a két részeg fiatal odament hozzá, majd felébresztették és kérdőre vonták, hogy miért alszik ott.

A férfitól pénzt követeltek, de nem jártak sikerrel. Felszólították, hogy pakolja ki a zsebeit, majd mivel a férfi erre sem volt hajlandó, levetették vele a nadrágját és több ruhadarabját is, így egy öngyújtót és 3 ezer forintot sikerült zsákmányolniuk tőle. A pénzből később sört vettek.

A beszámoló szerint bár a férfi nagyon fázott, végül teljesen meztelenre vetkőztették, majd arra kényszerítették, hogy táncoljon, és támadói kezéből földről felszedett magokat egyen.

A megalázott és kirabolt hajléktalant ezután még alaposan helyben is hagyták:

testszerte ököllel ütötték és rugdosták, aminek következtében a sértett koponyazúzódást szenvedett.

A törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsítottak büntetlen előéletűek, azonban egyikükkel szemben más büntetőeljárás is folyamatban van. A bíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatásukat.

Kapcsolódó friss hírek