Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Házuk udvarán megszülte, majd átdobta a szomszédba újszülöttjét egy fiatalkorú nő Borsodban

RövidenRöviden
Házuk udvarán megszülte, majd átdobta a szomszédba újszülöttjét egy fiatalkorú nő Borsodban
Fotó: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség minősített emberölés bűntette miatt vádat emelt egy fiatalkorú nő ellen, aki egy borsodi kisvárosban házuk hátsó udvarán megszülte, majd a szomszédba dobta és magára hagyta újszülöttjét – közölte kedden a főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Jogg Zsolt tájékoztatása szerint a fiatalkorú vádlott együtt lakott szüleivel, és 2022 márciusában egy internetes közösségi oldalon kapcsolatba került egy húszéves férfival.

Párkapcsolatba léptek, azonban a lány szülei a korkülönbség miatt eltiltották tőle a férfit. Ennek ellenére a vádlott többször is találkozott a férfival, és négyszer védekezés nélkül közösültek.

A fiatalkorú lány teherbe esett, de szülei és környezete elől titkolta várandósságát.

Tavaly február végén a tizenhat éves vádlott az esti órákban lakásuk hátsó udvarán élve született lánymagzatot hozott a világra. Elvágta a köldökzsinórt, WC-papírt tömött az újszülött szájába, majd átdobta a szomszédos lakatlan ház udvarára – ismertette a sajtószóvivő.

A szülés következtében a lány kórházi ellátásra szorult, ahol megállapították a szülés tényét. A magára hagyott gyermeket a kiérkező rendőrök megtalálták és átadták a mentőegységeknek, azonban a koraszülött gyermek az ellátatlanság és az alacsony külső hőmérséklet okozta kihűlés miatt meghalt.

A közlemény szerint az ügyészség a letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Öt budapesti férfit vádolnak jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Fegyverrel túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben

Bankjegyekkel kitömött zsebekkel érkezett haza a strici Svájcból, a reptéren fogták el

Maszkos férfi rabolt ki egy pécsi gyógyszertárat fényes nappal, még szökésben van

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd