Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Pusztít a vihar: Vas megyében több helyen is fákat döntött ki a szél

Pusztít a vihar: Vas megyében több helyen is fákat döntött ki a szél
Fotó: MTI/Mónus Márton

A viharos szél több helyen is fákat döntött ki Vas megyében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap este.

Csákánydoroszló közelében, a 8-as főút 170-es kilométerénél egy útra dőlt fának egy személyautó is nekiütközött, A helyszínre riasztott körmendi hivatásos tűzoltók feldarabolták és eltávolították a nagyjából 15 méter magas fát az úttestről.

🌊Jókora hullámokat korbácsol a Balatonnál a viharos szél. További felvételek👉https://www.idokep.hu/hirek/majd-100-kmoras-szel-korbacsolja-a-hullamokat-a-balatonnal📷: Bánkuti Letícia (Fonyód)

Posted by Időkép on Sunday, January 7, 2024

Szombathelyen parkoló autóra, Sárváron az úttestre, Kenyeriben pedig távközlési vezetékre borultak fák. De tűzoltók távolítottak el úttestre dőlt fát Bozsok és Kőszegszerdahely között, valamint a 89-es úton is, a gencsapáti körforgalom után – közölte az OKF.

Arról, hogy a sarkvidéki eredetű, hideg légtömeg egyre nagyobb területet hódít hazánkban, és hétfőn már napközben is fagypont alatti hőmérsékletek lesznek, itt írtunk részletesen.

Kapcsolódó friss hírek