Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Mi történt? Addig szájalt Novák Katalinnal, míg végül bejelentette visszavonulását Lázár János

Nem indul egyéni képviselőként 2026-ban, de marad politikus.

Mi történt? Addig szájalt Novák Katalinnal, míg végül bejelentette visszavonulását Lázár János
Fotó: Facebook/Lázár János

Visszavonul, nem indul egyéni képviselőként 2026-ban Lázár János, jelentette be a semmiből vasárnap este Facebook-oldalán a (mindenhez is értő, de mostanában leginkább) építési és közlekedési miniszter.

A „döntés” (már ha az ő döntése) meglehetősen furán hat azután, hogy az elmúlt hetekben arról szóltak a hírek: Lázár „kommunista reflexeket” emlegetve durván beleállt Novák Katalinba, amiért az államfő nem írta alá a kastélytörvényét.

A miniszter mindenesetre most úgy tudja, „hat országgyűlési ciklus, azaz közel negyedszázadnyi képviselőség után”, 2026-ban már nem indul újabb, egyéni parlamenti mandátumért a választókerületében.

„Az elmúlt évek közös eredményeire, az ígéretek teljesítésére, a többször megerősített felhatalmazásra büszke vagyok. Köszönettel tartozom érte a választóimnak és a támogatóimnak, a munkatársaimnak és a családomnak. Életemnek ezt a korszakát most lezárom. Ezt a ciklust követően egyéni választókerületi képviselő már nem leszek, de politikus maradok: a szűkebb és a tágabb pátriám, a magyar vidék és az Alföld, a politikai közösségem és a pártom továbbra is számíthat a munkámra”

– írta a posztjában.

Számomra 2024 a korszakváltás éve. Nemcsak az Építési és Közlekedési Minisztériumhoz tartozó ágazatokban, az építések,…

Posted by Lázár János on Sunday, January 7, 2024

Kapcsolódó friss hírek