Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a mentőhelikoptereket; két életveszélyes sérültje van a reggeli M5-ösön történt balesetnek

A Kecskemétnél árokba borult román járműkaravánban összesen hét ember utazott.

Az árokba hajtott és felborult két kisbusz Kecskemétnél az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalánál 2024. január 6-án.
Az árokba hajtott és felborult két kisbusz Kecskemétnél az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalánál 2024. január 6-án. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Baleset történt szombaton az M5-ös autópályán Kecskemét közelében, számoltunk be róla korábban. Az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete most azt közölte, hogy

öten sérültek meg a balesetben, közülük ketten életveszélyesen.

Az MTI helyszínről származó információi szerint egy Szeged felé haladó, trélert vontató, román rendszámú kisbusz letért a sztrádáról és az árokba borult; a kisbusz és a vontatott jármű is az oldalán állt meg. A járműben heten utaztak.

Az árokba hajtott és felborult két kisbusz Kecskemétnél az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalánál 2024. január 6-án.

Az árokba hajtott és felborult két kisbusz Kecskemétnél az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalánál 2024. január 6-án.Fotó: MTI/Donka Ferenc

Hangai József, a regionális mentőszervezet kommunikációs munkatársa azt közölte:

a balesetben két ember életveszélyesen, egy súlyosan, további kettő pedig könnyebben megsérült.

Tájékoztatása szerint a helyszínre több mentőgépkocsit, valamint a budaörsi és a szentesi mentőhelikoptert is riasztották.

A sérülteket kórházba vitték, további két ember a vizsgálatokat követően a helyszínen maradhatott – tette hozzá Hangai József.

A baleset miatt az M5-ös autópálya érintett szakaszát több órára teljesen lezárták, a forgalmat elterelték. Az Útinform közlése szerint a forgalomkorlátozást mostanra feloldották, ám Budapest felé a nézelődők miatt a sztrádán még mindig jelentős a torlódás.

Kapcsolódó friss hírek