Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Bűnügy

Száz díszmadarat próbált egy bolgár férfi Hollandiába csempészni

Árokba csúszott egy busz Nyírturánál, sérültek

RövidenRöviden
Árokba borult ukrán rendszámú autóbusz a 403-as főút és a 4102-es út körforgalmánál a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nyírtura közelében 2023. december 31-én. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.
Árokba borult ukrán rendszámú autóbusz a 403-as főút és a 4102-es út körforgalmánál a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nyírtura közelében 2023. december 31-én. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. Fotó: MTI/Balázs Attila

Árokba csúszott egy autóbusz a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtura közelében vasárnap reggel – közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Az MTI érdeklődésére a mentőszolgálat azt írta, a helyszínről egy 20 év körüli nőt és egy 15 év körüli lányt további vizsgálatok és megfigyelés miatt szállítottak kórházba.

A katasztrófavédelmi igazgatóság korábbi tájékoztatása szerint a busz a 403-as főút és a 4102-es út körforgalmánál lesodródott az úttestről, átszakította a szalagkorlátot, majd oldalával az árokba borult.

A járművön harmincöten utaztak, közülük többen a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt saját erejükből el tudták hagyni a járművet, a többieket az egységek mentették ki. Az autóbuszt minden utas elhagyta, részükre melegedő járat érkezik – közölték.

Az MTI munkatársa a helyszínen úgy értesült, a busz ukrán felségjelzésű volt, és Ausztriába tartott.

Ez is érdekelhet

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Halálos baleset Kerekegyháza határában, frontálisan ütközött egy biciklist előző autó

Lezuhant egy vitorlázórepülő Budaörsön

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Tragédia: hárman meghaltak a 4-es főúton Nyírturánál

Holttestet találtak egy leégett bucsai vályogházban