Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Megakadályozták a rendőrök, hogy Erdogan ellen tüntessen a Momentum képviselője

Megakadályozták a rendőrök, hogy Erdogan ellen tüntessen a Momentum képviselője
Fotó: Facebook/Szabó Bence

A hétfőn Budapestre látogató török diktátor, Recep Tayyip Erdogan ellen szervezett volna utcai tüntetést társaival Szabó Bence debreceni momentumos önkormányzati képviselő, ám a rendőrök gyorsan közbeléptek.

Az ellenzéki politikus Facebook-oldalán számolt be az esetről, mint írja, a megmozdulást az a szégyenletes eset ihlette, amikor idén augusztusban Erdogan testőrei megvertek egy magyar állampolgárt, mert az beintett az elnököt szállító autónak.

„Ez ellen a vállalhatatlan eset ellen szerettünk volna tiltakozni tegnap este a MÜPA előtt, ahova 18:30-kor érkezett meg Erdogan konvoja. Mi nyolcan gyalog érkeztünk a helyszínre a 2-es villamos megállója felől. A villamosmegállótól pár méterre hirtelen 12-15 rendőr vett minket körül. Felszólítottak minket, hogy adjuk át az iratainkat, mert általános igazoltatást végeznek. Az iratok begyűjtés után betereltek minket az épület oldalához, és elkezdtek videófelvételt készíteni és közölték, hogy csomag és ruházat átvizsgálást fognak végezni”

– írta Szabó, aki úgy véli, Erdogan háborús bűnös, és szégyen, hogy Orbán Viktor idén már másodjára látja őt vendégül hazánkban.

A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS SZABADSÁGTALANSÁGA2023. december 18-án Törökország elnöke újra Budapestre látogatott….

Posted by Szabó Bence on Tuesday, December 19, 2023

Kapcsolódó friss hírek