Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Kiakadt a DK a Fidesszel összejátszó miskolci álellenzéki polgármesterre

Veres Pál, Miskolc „ellenzéki” polgármestere.
Veres Pál, Miskolc „ellenzéki” polgármestere. Fotó: Facebook/Veres Pál

A Demokratikus Koalíció felszólítja Veres Pál miskolci polgármestert, hogy fejezze be a Fidesszel való együttműködést, a kormány kiszolgálását és a miskolciak vagyonának kiárusítását – mondta az ellenzéki párt országgyűlési képviselője kedden online sajtótájékoztatón.

Hegedűs Andrea arról beszélt, hogy

a polgármester novemberben „önként átadta” a kormánynak a város víziközműcégét, most pedig egy iskola épületeit „kótyavetyélte el”.

Veres Pál 640 millió forintot érő miskolci ingatlanokat ad ingyen egy Fideszes alapítványnak

A polgármester akaratából az önkormányzat összesen 640 millió forintot érő miskolci ingatlanokat ad teljesen ingyen egy Fideszes alapítványnak.A Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselői nemet mondtak arra, hogy a miskolciakat meglopják, nemet mondtak arra, hogy a miskolci vagyont fideszes kezekbe adják, ezért nem szavazták meg az ingatlanátadásról szóló előterjesztést. A Demokratikus Koalíció felszólítja Veres Pál polgármestert, hogy fejezze be a Fidesszel való együttműködést!Kövesd élőben, és oszd meg Hegedűs Andrea, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjének sajtótájékoztatóját. 🇭🇺 🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, December 19, 2023

Mint mondta, a polgármester „akaratából” az önkormányzat összesen 640 millió forint értékben ad át miskolci ingatlanokat egy olyan alapítvány tulajdonába, ami „több szálon is Csöbör Katalinhoz, a Fidesz miskolci országgyűlési képviselőjéhez köthető”.

Kiemelte, hogy a DK önkormányzati képviselői nem szavazták meg az erről szóló előterjesztést.

Veres Pált az ellenzéki pártok, az ellenzéki szavazók támogatásával választották polgármesterré, ezért nincs joga ahhoz, hogy a „Fidesz kezére adja Miskolc vagyonát” – mondta Hegedűs Andrea, akit a DK miskolci polgármesterjelöltként tervez indítani a jövő évi önkormányzati választáson.

Kapcsolódó friss hírek