Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Frontok és viharos szél érkezik a folytatásban: már látszik, hol, mi várható karácsonyig

Havas esőben, de akár 13-14 fokban sem lesz hiány vasárnapig.

Frontok és viharos szél érkezik a folytatásban: már látszik, hol, mi várható karácsonyig

Nagy területen indulhat ködösen a szerda, napközben azonban egy hidegfront fut be, az egyre többfelé feltámadó északnyugati szél pedig felszakítja a ködtakarót és rétegfelhőzetet – írja friss előrejelzésében az Időkép.

A front nem ígér sok csapadékot, északnyugaton ugyanakkor gyenge esőre, záporra van esély, 0 és 10 fok közötti csúcshőmérséklet várható.

🌬 Ennyi volt, újra a frontoké lesz a főszerep a következő napokban. Szélből nem lesz hiány. Részletek👇

Posted by Időkép on Tuesday, December 19, 2023

Csütörtök délután északnyugat felől már egy melegfront felhőzete húzódik fölénk, estétől egyre többfelé várható eső, északkeleten havas eső, helyenként havazás is előfordulhat. A délnyugatira forduló szél napközben sokfelé élénk, északon erős lehet, 3-9 fok közötti csúcsértékek várhatók.

Pénteken a melegfrontot ismét egy hidegfront váltja, majd szombaton újabb hidegfront, vasárnap (szenteste napján) viszont melegfront érkezhet a frontérzékenyek őszinte bánatára.

Az időjárásportál szerint a frontos napokon gyakran erős, viharos lehet a nyugati, északnyugati szél, többfelé, többször eshet is. Északkeleten hó, havas eső, hózápor, délnyugat felé inkább eső, zápor várható.

A csúcshőmérséklet pénteken 4-10, szombaton 2-7 fok között alakul, vasárnap azonban felmelegedés érkezik: délnyugaton 13-14 fok is lehet, északkeleten viszont marad fagypont közelében a hőmérséklet.

Kapcsolódó friss hírek