Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Gabonát szállító kamion és két személyautó ütközött össze az 1-es főúton Bicskénél – videó!

Oldalára dőlt kamion és összetört személyautó az 1-es főúton, Bicske térségében 2023. december 15-én.
Oldalára dőlt kamion és összetört személyautó az 1-es főúton, Bicske térségében 2023. december 15-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az 1-es főutat Bicske térségében péntek délelőtt.

Az Útinform közlése szerint egy gabonát szállító kamion és két személyautó ütközött össze, a baleset következtében a kamionról nagy mennyiségű gabona került az útburkolatra.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a teherautó az oldalára borult, és az egyik személyautóba beszorult egy utas, akinek a kiszabadítását feszítővágóval kezdték meg.

A baleset közelében lezárták az M1-es autópálya főváros felé vezető felhajtóját is.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Bicskei Szó kérdésére azt írta: „egy Suzuki típusú autó haladása során az úttesten megcsúszott, majd megpördült, melynek során nekiütközött a mögötte közlekedő tehergépkocsiból és pótkocsiból álló járműszerelvénynek”. Ennek következtében

a pótkocsi egyik kereke defektet kapott, a járműszerelvény az oldalára borult, a rakomány pedig a szemből érkező Citroen típusú járműre dőlt.

A Suzukinak nekiütközött egy másik tehergépjármű vontatmánya is. A közlekedési baleset során ketten megsérültek. A rendőrség teljes pályás útlezárás mellett végezte a helyszínelést, műszaki mentést, és vizsgálja az eset körülményeit – írták.

Kapcsolódó friss hírek