Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Bulvár

Gálvölgyi János rosszul lett az előadás előtt, nem tudott színpadra állni

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Európa főboszorkánya megjósolta a Borsnak, amit Orbán Viktor is évek óta mond

Európa főboszorkánya megjósolta a Borsnak, amit Orbán Viktor is évek óta mond
Fotó: Instagram/Orbán Viktor

Év végéhez közeledve a szokásosnál is „minőségibb” tartalmakkal szórakoztatja olvasóit a Bors nevű fideszes bulvárlap, így történhetett, hogy legújabb oknyomozásukban megkérdezték „Magyarország és Európa főboszorkányát”, mi vár ránk a folytatásban (vagy a megfelelő terminus technicusszal élve: „mit tartogatnak a kártyalapok”).

Erika pedig – aki „számára a jövő nyitott könyv, csak tudni kell olvasni a sorok között” – megnyugtatott: „Az év hátralévő napjai már nem tartogatnak nagy meglepetéseket. A lapok szerint nyugodtan fognak telni az év hátralévő napjai, így mindenki kicsit fellélegezhet. Az egészségre viszont nagy figyelmet kell fordítani, mert a frontok miatt az időseket és a frontra érzékenyeket különösen veszélyezteti az év végi szélsőséges időjárás és a hatalmas hőingadozás. Hosszú idő után először ismét fehér karácsonyra lehet számítani az ország jelentős részén” – magyarázta az orvostól életmód-tanácsadón át meteorológusig mindenkit egyesítő „főboszorkány”.

Csakhogy!

„Viszont mindez csak Magyarországra vonatkozik. Európában nagy problémák várhatók, amiknek a migráció az okozója. Ez különösen sok fejfájásra ad okot Németországban, Franciaországban, Belgiumban és Svédországban”

– váltott geopolitikai elemzőbe Nógrádi György Erika, tökéletesen rácsatlakozva a Bors által elvárt orbánista propagandára.

Arról egyébként, hogy az asztrológiának mennyi valóságalapja van (semennyi), bulvárlapokban nem, de pl. itt hosszú kutatás olvasható.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!