Belföld

Az iskolázatlanok és az idősek tartják hatalomban a Fideszt

Baleset

Tragédia Akasztónál, egy ember meghalt, többen megsérültek

Bűnügy

BRFK: kilenc embert fogtak el Budapesten a hétvégi belvárosi razzián

Megvádolták a férfit, aki megfojtotta a szekrénybe bújó 9 éves kisfiú anyját Zuglóban, majd beült a moziba egy szuperhősös filmre

Megöltek egy fiatal nőt Zuglóban
Bűnügyi helyszínelők Zuglóban, ahol megöltek egy fiatal nőt 2022. április 3-án este. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt azzal a 34 éves férfival szemben, aki még 2022 áprilisában otthonukban, egy veszekedés során megfojtotta az élettársát, miközben a nő 9 éves kisfia a szomszéd szobában volt.

A hétfői közlése szerint a vádlott 2022 elején ismerkedett meg a sértettel, majd nem sokkal később össze is költöztek abban a XIV. kerületi lakásban, amelyben a nő a korábbi kapcsolatából született, 9 éves gyermekével lakott. A pár együttélését a kezdetektől konfliktusok terhelték, gyakoriak voltak közöttük a viták.

2022. április 3-án délelőtt mindhárman otthon voltak, amikor a vádlott és a sértett ismét összeszólalkozott egymással, tettlegesség azonban ekkor még nem történt. A délutáni órákban a vádlott a könyökével véletlenül megütötte a kisfiú szemét, ami miatt a sértett számon kérte őt, és ennek hevében arcon is ütötte a férfit.

Ezután folytatódott közöttük a veszekedés, amit egy idő után a konyhában folytattak, a kisfiú pedig a szobában maradt, és a vádlott nem is engedte neki, hogy onnan kijöjjön. A vita során a vádlott végül

rátámadt a sértettre, megragadta a nyakánál, majd megfojtotta a nőt.

A férfi ezután a csukott ajtón keresztül felszólította a kisfiút, hogy maradjon a szobában, bújjon el, mert hamarosan jön a rendőrség. Ezt követően elhagyta a lakást, és a bejárati ajtót kulccsal bezárta.

A kisfiú egy idő elteltével előjött a rejtekhelyéről, és az előszobában megtalálta az édesanyját, majd telefonon segítséget kért az édesapjától, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A Fővárosi Főügyészség a büntetett előéletű férfit emberölés bűntettével, valamint kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza, valamint eltiltást minden olyan foglalkozástól, amelynek révén kiskorúakkal kapcsolatba kerülhetne – áll a közleményben.

A rendőrség korábbi beszámolója szerint a gyilkosság után az elkövető beült egy moziba az anyjával „egy szuperhős filmre”, a budapesti nyomozók a moziban fogták el.

Ez is érdekelhet:
Horror disznóvágás Csobajon: csontozókést dobott feleségébe egy férfi, az asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Rendőri intézkedés közben meghalt egy 37 éves férfi Zuglóban

Ittas, drogos, jogosítvány nélküli román férfi okozott balesetet a rendőrök szeme láttára Zuglóban

Halálra késelte a feleségét egy marokkói férfi Zuglóban, most emeltek vádat ellene

Megöltek egy fiatal nőt Zuglóban, nyolcéves kisfia tett bejelentést

Megöltek egy nőt Zuglóban

Lakástűzben meghalt egy férfi Zuglóban

Szörnyű részletek derültek ki a tegnap Zuglóban megfojtott fiatal nő ügyében