Belföld

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Gazdaság

Ismét drágul a benzin szerdán

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Megölte ismerősét egy 30 éves férfi Budapesten

Egy főváros környéki ház melléképületében találták meg az áldozat holttestét.

RövidenRöviden
Az elrejtett autó a rendőrség fotóján.
Az elrejtett autó a rendőrség fotóján. Fotó: police.hu

Elfogtak egy 30 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte az ismerősét – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Mint írták, még csütörtökön tett bejelentést egy férfi, miszerint a testvére előző nap délután elment otthonról, de azóta elérhetetlen, nem tudja, hol tartózkodik és a telefonját sem veszi fel. A kerületi rendőrkapitányság azonnal elrendelte a férfi eltűnése miatt a körözést és megkezdte a férfi felkutatását – tették hozzá, azzal együtt, hogy az adatgyűjtés során felmerült a gyanúja annak, hogy az eltűnt 29 éves férfi bűncselekmény áldozata lett.

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került az eltűnt férfi egyik ismerőse is, akit pénteken délelőtt elfogtak, majd előállították és kihallgatták. Közben az életvédelmi nyomozók és a ferencvárosi rendőrök együtt egy,

a főváros környékén lévő ingatlan udvarán megtalálták az eltűnt férfi autóját, és a ház melléképületében a férfi holttestét is.

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a nyomozók a helyszínen szemlét tartottak.

A feltételezett elkövetőt, a 30 éves budapesti férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, de vallomást nem tett. A kihallgatás végén a férfit a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – áll a közleményben.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Öt budapesti férfit vádolnak jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével

Maszkos férfi rabolt ki egy pécsi gyógyszertárat fényes nappal, még szökésben van

Karácsony Gergely: „Putyin egyik legfontosabb tanítványa” Budapestet fojtogatja

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Villamos és személyautó ütközött az I. kerületben, egy ember az autóba szorult

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért