Belföld

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Bűnügy

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Ügyészség: őrizetbe vettek egy rendőrökre támadó német férfit, majd az őt elverő rendőröket is

RövidenRöviden
Ügyészség: őrizetbe vettek egy rendőrökre támadó német férfit, majd az őt elverő rendőröket is

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette miatt folytat nyomozást a Fővárosi Nyomozó Ügyészség – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken; a közlemény szerint egy német állampolgárságú férfi és két rendőr őrizetét rendelték el.

Az ügy előzménye, hogy a budapesti rendőrök november 29-én bűncselekmény gyanúja miatt előállítottak egy német férfit, aki a fogdában arra panaszkodott, hogy fázik. Az egyik rendőr kiengedte, hogy a folyosón lévő ruháját felvegye, de amikor kiderült, hogy a pulóverben lévő madzag önkárosításra is alkalmas lehet, mégsem engedte meg – írta az ügyészség.

A gyanú szerint a német férfi felháborodásában ököllel állon ütötte a rendőrt, aki jelentette az esetet.

Erre egy másik rendőr szaladt oda a férfihoz, majd a gyanú szerint gumibottal többször megütötte. A földre került férfit a fogdaőri feladatokat ellátó rendőr lefogta, míg társa folytatta az ütlegelését – írta a vádhatóság.

„A nyomozó ügyészek a német férfival szemben hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúját, míg a két rendőrrel szemben társtettesként hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettének a megalapozott gyanúját közölték, majd elrendelték mindhárom gyanúsított őrizetét” – olvasható a közleményben.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Fegyverrel túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben

Ügyészség: az valójában Orbán Viktor testi épségének a megóvása, amikor a kormányfő magáncélra használja a honvédségi luxus repülőgépet

Újabb rendőrtámadás: kalapáccsal esett neki az egyenruhásoknak egy 40 éves férfi

Bankjegyekkel kitömött zsebekkel érkezett haza a strici Svájcból, a reptéren fogták el

Kiderült, mi volt a hatalmas rajtaütés tegnap este Ártándnál: 17 határrendészt és egy civilt vettek őrizetbe vesztegetés miatt

Rendőr megölésére készült egy borsodi férfi: „29 lőszert akkor sem tud megúszni, ha rendőrautóban ül”